Sunt sigur că s-a mai întrebat acest lucru, dar o să întreb din nou încât sunt în pierdere. aduci mai mulți oameni în camera ta? Obișnuiam să am băieți care veneau tot timpul la început. Bănuiesc că ăsta a fost factorul „Noul Model”. Dar azi parcă le-aș face imediat cu mâna oamenilor care intră în camera mea și după aceea, după un secundă, se îndepărtează. Am tocmai câțiva bărbați care se conectează atunci in ce perioada se conectează pentru prima dată. Dar nu știu să-i fac pe băieți să se întoarcă. Au trecut 4 luni azi. Asta fac azi:
-Folosește Twitter. Le-am dat băieților întocmai și bilete de tombolă deşi s-au alăturat pe twitterul meu.
– Faceți tombole. Pentru oricare tip care a dat bacșiș, le dau un notă de tombolă. Unii băieți sunt obsedați de asta. S-ar putea să le pese mai puțin altor băieți.
-Utilizați secțiunea de știri. nimeni nu mă urmărește, dar primesc aproximativ de oricare dată in ce perioada merg.
Simt că unii tipi pe care i-am pus pe lista de prieteni după ce mi-au dat bacșiș se enervează in ce perioada le dau PM și le spun să vină pe chat. Dar unii tipi îmi mulțumesc că mi-au spus să intru în camera ta.
Vreau tocmai niste comentarii. Începe să devină frustrant să nu reușești să ai un public mai fidel.
Mulțumesc.
Jenna