Cum gestionați solicitările private în timpul spectacolelor?

Forumuri Suport modele videochat Cum gestionați solicitările private în timpul spectacolelor?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti,

  Îmi rezerv majoritatea spectacolelor în arvună. De obicei, încerc să evit să fac pvts în timpul acestor spectacole, încât mi se pare nedrept să le ceri oamenilor să intre și după aceea să-i las atârnați (mai ales deşi privatul stop să fie lung).

  Rata mea de bacșiș a fost extrem de variabilă la ultimele mele spectacole. Am avut un spectacol extraordinar ieri, dar un alt cuplu s-a prăbușit întreg. În timpul acestor emisiuni, nu am primit foarte multă lume/nu am primit prea multe sfaturi. Cei care *au făcut* toate au intrat cerând soldați.

  Deşi spectacolul ar fi fost liniștit o moment, aș fi fost mai deschis să fac ședințe private, dar din moment ce tocmai începuse cu <15 minute mai devreme, am vrut să încerc să aștept ca camera să se încălzească. Am crezut că acest lucru este cel mai just, deoarece nimeni nu ar veni deşi aș fi fost într-un privat și aș stop cu numere mici. Sala nu a ajuns niciodată la viteza și îmi pare rău că am spus nu acelor spectacole private... dar pare un joc de noroc, deoarece nu știi niciodată va se deplasa spectacolul.

  Cât de deschis sunteți să permiteți private în timpul spectacolelor pe care le-ați rezervat în arvună? decideți in ce perioada să intrați în privat într-o show de grupare?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.