Cum devine cineva o Fată Patreon?

Forumuri General Videochat Cum devine cineva o Fată Patreon?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Văd o mulțime de fete frumoase care fac ședințe foto și vând printuri pe Patreon (SwimsuitSuccubus este cel mai popular pe care l-am observat).

  Am urmarit pe google, dar nu am găsit un „ să” eficient despre să încep. Știu că aveți necesitate de o imprimantă de ecran pentru printuri și trebuie să utilizați Dropbox sau orice altceva pentru a vă plasa seturile (dar întocmai și asta este pentru mine și nu prea știu să folosesc Dropbox). Știu că vor funcționa și ei. Folosesc fotografi profesioniști pentru a face shooting-uri rar și mereu mă întreb: îi plătesc în arvună sau iau money din profiturile modelelor in ce perioada au mai mulți urmăritori? Știu și despre obiective și niveluri.

  Practic, mi-ar plăcea ca ăsta să fie următorul lucru pe care îl iau la ţărm. Am ales deja un nume pentru programul meu, tot ce cred că am necesitate azi este o introducere despre unde să încep și să o fac.

  Deşi cunoașteți pe cineva care a făcut acest lucru sau a făcut-o singur, mi-ar plăcea foarte mult câteva informații despre să încep!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.