Cum câștig această situație de pierdere cu Premiums?

Forumuri General Videochat Cum câștig această situație de pierdere cu Premiums?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Îmi cer scuze deşi mă deranjez, dar trebuie să explic asta.
  Sunt nou la MFC încât am necesitate de $$ și am intrat știind foarte just că traficul este mare și fetele care au fost de ani de zile au mai mulți clienți repetat, dar problema pe care o am este puțin ridicolă și stima de sine. omor.
  In ce perioada am început azi trei zile, dezactivam Basics și Guests. Cam 2-4 Premium intrau și plecau Imediat, de parcă nici nu puteam să salut înainte de a se despărți! Sau mai rar, deşi îi salut pe nume, pleacă. M-am gândit că este încât încă nu vorbeam sau nu eram interesant, așa că, după 10 minute de acest lucru, m-am deconectat, am experimentat din nou mai târziu și am revenit la elementele de bază în speranța de a ademeni prime cu personalitatea mea și conversația pe care o primesc de la Elemente de bază și altele. , dar azi urmărește-mă tocilar și distrează-te cu Basic’s.

  Am experimentat să încep cu haine și deţine prețuri rezonabile pentru a mă dezbrăca, ceea ce nu a funcționat, m-am deconectat și am început mai târziu și să glumesc fără rezultat. Îmi fumez vapa, mă joc cu animalele mele de însoţire și mă ghemuiesc cu animalele mele de pluș, port ciorapi până la coapse și o fundiță mov drăguță, așa că încerc să mă fac interesant în timp ce aștept oamenii.

  câștiga în acest scenariu în care Basic-urile sunt mai atractive (și mai loiale) decât Premium-urile care se uită la mine sau nu îmi dau șansa să fiu drăguț sau să plec in ce perioada nu fac spectacol?
  Am câștigat 10 USD fiind online în circa 9 ore în total.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.