Cum arata o fata care lucreaza ca mode de videochat?

Forumuri General Videochat Cum arata o fata care lucreaza ca mode de videochat?

Participant
    none

Voi cum credeti ca ar trebui sa arate o fata care face videochat? Toate fetele care lucreaza in aceasta activitate au tendinta de a atinge idealul de frumusete si a arata ca,un top model. In videochat nu exista o regula generala sau o tipologie a standardelor de 90-60-90.Fetele care lucreaza ca modele de videochat trebuie sa stie sa iasa in evidenta prin mici detali cum ar fi machiajul,manichiura,parul,vestimentatia.Nu cred ca exista un ideal pentru un model de videochat. Parerea mea

Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Replies
    Adela
    Participant
    none

Buna. Prerea mea este ca o femeie frumoasa inseamna o femeie ingrijita nu exista un ideal de frumusete sau un standard de 90-60-90. Femeile sunt difereie ca fizonomie unele sunt slabe,altele mai plinute dar toate sunt frumoase prin felul lor de afi asa ca toata lumea are sanse egale,barbati au diferite gusturi asa ca are de unde alege. Un model de videochat cat si o femeie obijnuita trebuie sa se ingrijeasca pentru a arata bine machiat,coafat,pensat,epilat,manichiura,pedichiura aceste lucruri fac femeia frumoasa si plina de incredere.

Adela
    Participant
    none

Buna. Prerea mea este ca o femeie frumoasa inseamna o femeie ingrijita nu exista un ideal de frumusete sau un standard de 90-60-90. Femeile sunt difereie ca fizonomie unele sunt slabe,altele mai plinute dar toate sunt frumoase prin felul lor de afi asa ca toata lumea are sanse egale,barbati au diferite gusturi asa ca are de unde alege. Un model de videochat cat si o femeie obijnuita trebuie sa se ingrijeasca pentru a arata bine machiat,coafat,pensat,epilat,manichiura,pedichiura aceste lucruri fac femeia frumoasa si plina de incredere.

Adela
    Participant
    none

Buna. Prerea mea este ca o femeie frumoasa inseamna o femeie ingrijita nu exista un ideal de frumusete sau un de 90-60-90. Femeile sunt difereie ca fizonomie unele sunt slabe,altele mai plinute dar toate sunt frumoase prin felul lor de afi asa ca toata lumea are sanse egale,barbati au diferite gusturi asa ca are de unde selecta. Un model de videochat cat si o femeie obijnuita trebuie sa se ingrijeasca pentru a arata just machiat,coafat,pensat,epilat,manichiura,pedichiura aceste lucruri fac femeia frumoasa si plina de incredere.

Vizualizare 3 răspunsuri - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.