Creșteți-vă prețurile!!!

Forumuri Suport modele videochat Creșteți-vă prețurile!!!

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Hei, după o săptămână îngrozitoare săptămâna trecută. Eram ca și l-am avut. Plec săptămâna asta. Și în timp ce multe fete vorbeau despre Scăderea prețurilor, eu eram ca la naiba nah, o să-l pun mai sus, oricum e mort și m-am gândit că poate o să sperie CERCEI, la 1 metru distanță. AdorableV exact m-a încurajat să o fac. Cea mai bună decizie!…Până in ce perioada l-am schimbat…am avut MAI MULT PRIVAT…mai mult privat…mulți mai mulți money.
  Sunt confuz, am crezut ca va fi invers, am crezut ca o sa am NIMIC pentru o moment, dar de fapt a fost mai aglomerat ca niciodata.
  Și parcă știu că fac mai mulți money cu oricare secundă de intimitate decât obișnuiam, parcă sunt mai fericită, mai și mai senzuală în intimitățile mele.
  Nimeni nu s-a plâns că prețurile mele erau prea mari… Așa că voi aștepta până îmi vor crește prețul pe secundă pe Streamate și cred că îl voi crește și mai mult.
  Așa că fetelor, nu vă fie teamă să vă creșteți prețurile, a deţine o camgirl personală care face ceea ce cereți este un LUX! cu toate că ești fără probleme, ar trebui să fii pe un site GRATUIT, nu pe site-uri de cammodel. Să spun că îmi voi se îmbunătăți prețurile pentru a deţine mai multe părți intime, NU, bărbații stricat nici măcar nu merită să aibă o fetiță . Toată lumea trebuie să înceapă să se gândească la doamnele îngâmfate. Suntem Femeie, ne scoatem hainele pentru acesti Barbati! Nu te vinde ieftin.
  Sincer, mă gândeam de ceva moment să-mi pun prețurile mai mari, dar mi-a fost frică. Astăzi că văd că îmbunătățesc CALITATEA bărbaților, nu-mi vine să cred că nu am făcut-o mai devreme.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.