Cont MFC nou, sprijin, ce mă sfătuiți să fac?

Forumuri Lista Camsite Videochat MyFreeCams Forum Cont MFC nou, sprijin, ce mă sfătuiți să fac?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aveam contul aprobat in MFC, aveam necesitate tocmai sa imi trimit actele de identitate, am facut greseala de a deţine incredere ca avand contul aprobat sa trimit actele de identitate cu o zi inainte de a le transmite, au trecut doua saptamani de cand a fost aprobat contul. dar nu mi-am trimis actul de identitate.

  M-am îmbolnăvit și din moment ce am crezut că contul meu este practic punct, nu am crezut că ar fi o greșeală să nu fi finalizat înregistrarea contului întreg, ultima zi în care am putut să-l accesez a fost azi o săptămână in ce perioada am trimis documentul meu și Ei just, primesc azi (Eroare: acest cont este în prezent lăsător). Mi-am resetat parola de multe ori. Am șters memoria cache, mi-am repornit PC-ul, am primit același mesaj, este frustrant, nu știu ce să fac azi.

  Am trimis un la asistență în urmă cu trei zile. Nu am niciun răspuns de la ei, oricare dintre voi care nu ați reușit să vă accesați contul ați putea rezolva sau obține un răspuns vă rog Vă mulțumesc că m-ați lectură.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.