Cont interzis pentru a controla să evitați o interdicție.

Forumuri Lista Camsite Videochat Chaturbate Forum Cont interzis pentru a controla să evitați o interdicție.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună tuturor – Am necesitate de sprijin cu contul meu (@punker barbie) ..

  Cont lezat: „Bella_Babis15”, notă 18508702.

  In ce perioada am început Chaturbate în urmă cu circa 10 luni, nu a fost o problemă să îmi creez conturi pentru mine și prietenii mei și să trec de procedura de supraveghere a vârstei, deși aproximativ întotdeauna a fost necesitate de mai multe încercări de a încărca fotografii, până in ce perioada acestea au fost acceptate de Chaturbate.
  Acest lucru s-a schimbat întreg din ultimele 3 luni, in ce perioada azi îmi creez un cont nou și încarc fotografiile de supraveghere a vârstei, nu tocmai fotografiile au fost respinse, NU! – azi și conturile sunt blocate aproximativ imediat.

  Am avut mai multe situatii, in care mi-am creat un cont nou, am incarcat pozele de supraveghere a varstei 3 minute mai tarziu, am primit un email de respingere „prea confuz, prea intunecat, prea mic” dupa 4 minute si contul meu a fost banjat dupa!20 de minute!
  Aşadar, clar, câteva dintre noile mele conturi au fost interzise pentru „însuşire slabă a fotografiilor”; unele dintre ele au fost deblocate la câteva săptămâni după ce au schimbat multe e-mailuri cu temei Chaturbate, unele dintre ele sunt încă interzise.

  Pentru ultima mea încercare de a realiza un cont nou, situația este și mai mult – ei just, să-i spunem minunat… detalii aici:

  Am creat un cont nou „Bella_babi15”. Au fost încărcate trei seturi de supraveghere a vârstei pentru cei doi artiști. Vreunul a fost acceptat, doi au fost respinși. Mi-a fost teamă, că și acest cont va fi interzis, deşi încarc și seturi de fotografii „rele”. Așa că am scris un înspre asistența Chaturbate, întrebând ce aș putea face pentru a minimiza riscul unei interdicții, atunci in ce perioada încarc și mai multe seturi de fotografii. Suportul spunea „că contul meu nu este interzis momentan” și că trebuie să am vigilenţă ca „fotografiile să nu fie prea întunecate, prea mici sau prea neclare…” Într-o zi mai târziu, prietenii mei au fost din nou la mine acasă și am a făcut poze cu verificarea New Age. Dar in ce perioada am experimentat să le încarc, am aflat că contul meu a fost interzis! Aşadar, undeva între e-mailul de asistență Chaturbate („contul tău nu este interzis”) și noua încercare de încărcare o zi mai târziu, contul meu funcțional precedent a fost interzis.
  Potrivit pentru ce? încât ai pus interogari despre interdicții? Scriu e-mailuri pentru asistență de mai just de o săptămână, întrebând motivul acestei interdicții și implorând să deblochez din nou contul, pentru a putea încărca fotografii noi…
  Până azi, asistența Chaturbate nu a răspuns o dată!

  Între timp, sunt străfund frustrat!

  Ce soi de conduită este ăsta? Ce face suportul Chaturbate aici? Money întregul cont, in ce perioada tot ce am făcut a fost să încarc fotografii?
  În ultimele săptămâni am scris numeroase e-mailuri înspre Chaturbate pentru a oferi temei, de oricare dată pentru această problemă, „cont interzis din provoca fotografiilor proaste”.

  În toți termenii și reglementările Chaturbate, NU există nicio lege care să poată fi încălcată prin încărcarea fotografiilor de supraveghere a vârstei (deşi verificarea vârstei este pentru artiști cu vârsta peste 18 ani). În cazul fotografiilor proaste, aceste fotografii individuale ar trebui respinse, întregul cont nu ar trebui să fie interzis! Aici am impresia că unii membri ai suportului Chaturbate nu au pregătire și/sau experiență și nu face distincția între „respingerea unei singure fotografii” și „interzicerea întregului cont”.

  @punker barbie
  Deşi ați putea explora problema mea, orice sprijin va fi foarte stimat!

  Dar, mai deosebit, poate ne-ați putea oferi câteva informații despre acest temă „fotografii proaste => cont interzis”?
  Ce soi de procedură urmează suportul aici?
  Din punctul meu de vedere, interzicerea contului pur și simplu pentru încărcarea fotografiilor este întreg absurdă, dar poate îmi scapa ceva?

  => Vă rugăm să oferiți câteva detalii, în ce circumstanțe ar putea ivi sau ar putea deţine substrat o aşa de interdicție… poate puteți învăța să evitați aceste „interdicții proaste pentru fotografii” în curând…

  Îmi place să lucrez la Chaturbate, dar între timp procedura de supraveghere a vârstei este pur și simplu absurdă. Pe alte site-uri cu camere realiza conturi noi și ancheta vârsta în mai puțin de 30 de minute!
  Pe Chaturbate, pentru cel puțin ultimele mele 4 încercări, întocmai a durat săptămâni, încât a trebuit mereu să mă sigur cu sprijin pentru a-mi debloca din nou conturile „banned for bad photos”.

  cu cele mai bune urari

  An

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.