Cont interzis pe Chaturbate fără motiv?

Forumuri General Videochat Cont interzis pe Chaturbate fără motiv?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut, ma intreb daca a mai fost cineva in aceeasi situatie. Îmi zguduiesc creierul încercând să-mi dau seama ce am făcut pentru a fi interzis pe Chaturbate.

  Ăsta este mesajul pe care îl primesc:

  Cont blocat
  Camera dvs. a fost blocată ca urmare a preocupărilor legate de respectarea termenilor și condițiilor noastre. Vă rugăm să rețineți că avem toleranță zero pentru participarea minorilor pe platforma noastră sau orice încălcare a legii aplicabile. Deşi credeți că această acțiune este o eroare, puteți contesta această interdicție trimițându-ne o supraveghere a vârstei la https://chaturbate.com/accounts/age_verification/. Deşi aveți interogari sau nelămuriri cu privire la contul dvs., nu ezitați să ne contactați la support@chaturbate.

  În primul rând: nu sunt radiodifuzor și nu am experimentat niciodată să difuzez, așa că asta nu este de învoială.

  Nu cumpărasem încă nici un jetoane, așa că nimic închegat de asta.

  Eram destul de tăcut in ce perioada eram în camere, așa că nu hărțuiam sau deranjam oamenii.

  Singurul lucru la care mă gândi sunt rapoartele false de vină, dar ar interzice pentru asta? Cu siguranță nu a fost intenționat. De fapt, am raportat tocmai camere despre care cred că erau minori (circa 99% sigure) și poate câteva rapoarte greșite. Cu toate acestea, rar este chinuitor de știut pentru minori, încât, din câte văd, nu există o modalitate ușoară de a comunica deşi cineva este verificat, tocmai deşi acceptă sau nu jetoane și cred că întocmai și persoanele verificate dezactiva primirea de jetoane.

  Mulțumesc pentru timpul acordat.

  Apropo, cât timp durează de obicei asistența pentru a răspunde?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.