Cont Chaturbate blocat pentru rambursări care nu au avut loc

Forumuri General Videochat Cont Chaturbate blocat pentru rambursări care nu au avut loc

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am făcut o achiziție în 2014… am folosit tocmai câteva dintre jetoane și nu recent.

  M-am autentificat azi o săptămână și am experimentat să le folosesc, dar am primit mesaje de eroare ciudate despre faptul că nu am suficiente token-uri pentru un privat, întocmai deşi aveam de multe ori mai multe decât cele cerute sau cerute de model ( ar fi 18 jetoane pe secundă în 3 minute, Am avut peste 150 de jetoane).

  M-am autentificat azi câteva zile și comunica că contul meu este interzis pentru „încălcarea” termenilor și condițiilor. Contactez serviciul de asistență și spun „rambursări” deși tokenurile mele sunt încă acolo, nu-mi amintesc ce card de credit am folosit în cont (cred că oricum a expirat) și nu văd credite ciudate pe niciunul dintre conturile mele de carduri de credit.

  Nu sunt sigur ce să fac azi. Le-am cerut să-mi arate suma sau data a cel puțin uneia dintre rambursări, dar nu răspund. Nici măcar nu-mi vor comunica ce card de credit este în cont și nu primesc nimic prin Epoch sau CCBill, care cred că sunt singurele prin care am făcut achiziții și nu găsesc „abonamentul” sau numărul „cardului de credit”. membru” Chaturbate care este recunoscut de aceste companii de facturare.

  Vreun sfat? Deşi Chaturbate mi-a interzis contul în mod fraudulos pentru a-mi fura jetoanele, cui să-l raportez și care este cel mai potrivit mod de a o gestiona? Cred că deşi fac asta oamenilor, ar trebui să simtă căldura pentru a rezolva problema.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.