Consideră cineva acest hobby din ce în ce mai mult un exercițiu de frustrare?

Forumuri General Videochat Consideră cineva acest hobby din ce în ce mai mult un exercițiu de frustrare?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Tocmai o mică întâmplare. Este satiric vizitez site-urile de camere pentru a vă aeris, dar ajung adesea cu bile albastre. Pentru mine, una dintre următoarele situații este aproximativ sigură să apară:

  1. Modelul arată just în previzualizarea în miniatură, dar in ce perioada intru, dificultățile tehnice abundă (însuşire slabă a camerei, bâlbâială, sunet scăzut).
  2. Vezi un model interesant al unui teritoriu englezesc (SUA/GB/CA), dar se dovedește a fi cineva din Europa larping (nici măcar nu poate vorbi fluent engleza).
  3. Cineva reușește să fure un model pentru câteva secunde exclusive înainte să o fac eu. O aștept, dar nu se mai întoarce niciodată.
  4. Modelul se întoarce dintr-o show dar pare să fie într-o cu totul altă bogăţie psihică/înfăţişare (probabil față de ceea ce i-a cerut clienta ei degenerată), ceea ce mă stinge întreg.
  5. Am ospăţ, dar nimeni la care îmi pasă nu este online.
  6. Am ospăţ și un model care îmi place este online, dar dintr-o dată se întâmplă ceva în viața reală, care mă târăște dincolo.

  Numiți-o o problemă personală, dar aici este. Programarea pare soluția supremă, dar nu există un sistem ușor pentru asta și nici celor mai multe modele nu le pasă de acel cotă de promptitudine. Și clar că nu prevesti in ce perioada voi fi , heh.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.