Configurați un magazin eBay?

Forumuri General Videochat Configurați un magazin eBay?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  A compilat cineva regulile care se aplică vânzării de mărfuri destinate industriei pentru camsite printr-un magazin eBay? După am înțeles, PayPal are o politică de toleranță zero față de industria pentru camsite, așa că sincer este foarte confuz pentru mine că pare să existe o modalitate de a face acest lucru, dar necesită să urmați niște reguli foarte ciudate.

  Am găsit un paragraf online care sugera că poți configura magazinul eBay, dar nu folosi un nume pentru magazin sau articolele pe care le vinzi în acel magazin, asta sună fetiș. Se pare că nu vă puteți conecta niciodată la acel magazin de pe niciun site web care se adresează industriei pentru camsite. Singura modalitate de a declara existenta acestui magazin ar fi prin plasa privata, in afara web-ului. De fapt, trebuie să conduceți acel magazin eBay ca un soi de „oază” și să îl deconectați întreg de la orice altă activitate online pentru camsite.

  Dar întocmai și acest paragraf care a sugerat cele de mai sus nu a răspuns la interogari de bază, ar fi:

  1) Magazinul trebuie să fie în secțiunea „Produse pentru camsite” a eBay? Deşi da, de ce este interzis limbajul fetiș într-o zonă cu produse pentru camsite?

  2) Articolele din secțiunea Produse pentru camsite a eBay sunt eligibile pentru a utiliza PayPal ca metodă de plată?

  Deşi cineva de aici a descoperit ingredientul secret pentru ca totul să funcționeze, vă rugăm să ni-l împărtășească.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.