Concurs video scurt cu premii uriașe de simboluri!

Forumuri General Videochat Concurs video scurt cu premii uriașe de simboluri!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Concurs video scurt cu premii uriașe de simboluri!

  După multe concursuri de victorie, azi anunțăm cel mai nou și cel mai potrivit concurs al nostru de până azi – înregistrează și distribuie videoclipurile tale scurte pe SoulCams și câștigă premii MARI! Oferim 26.000 de jetoane în total!

  Între 18 octombrie și 28 noiembrie, modelele sunt invitate să încarce videoclipuri scurte care spun o întâmplare în 15 până la 60 de secunde. Participanții expedia mai multe intrări, iar scorurile lor respective (în esență, vizualizări) vor fi adunate. În timpul Oktoberfest și Halloween, modelele sunt încurajate să împărtășească videoclipuri tematice, în care se îmbrăca în fete dirndl fierbinți sau în ghoul . Este vorba despre creativitate!

  Scopul este de a obține cât mai multe vizualizări probabil, așa că toți concurenții sunt încurajați să distribuie videoclipurile postate pe propriile conturi sociale, pe site-ul de socializare Livester și pe platforma noastră de partajare video Flixen. Asigură-te că folosești hashtag-ul #scxshorts în postările tale! Veți putea audia numărul de vizionări în timp autentic pe SoulCams. Vă rugăm să rețineți că concursul permite tocmai trimiterea video gratuită, ceea ce înseamnă că povestirile scurte trebuie să fie tachinate, să arate vocaţie și să arate puțină , dar nu trebuie să fie explicite.

  Veți descoperi mai multe informații despre concurs și câteva exemple bune aici.

  Câștigătorii vor fi anunțați la sfârșitul lunii noiembrie.

  Câștigătorul primește 10.000 de jetoane, primul pe locul doi primește 7.000 și al doilea 3.000. Vom prezenta, de deopotrivă, un premiu Editor’s Choice, oferind câte 3.000 de jetoane pentru doi creatori de conținut norocoși și creativi.

  Deşi aveți necesitate de sprijin sau aveți interogari, nu ezitați să ne contactați prin !

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.