Comparație între site-ul camerei și controlul modelului (interziceți ciocanul!)

Forumuri Suport modele videochat Comparație între site-ul camerei și controlul modelului (interziceți ciocanul!)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor…

  Știu că sentimentul public de aici este „Nu puneți camera decât deşi doriți să faceți față cu tot rahatul care vine cu el” și asta e tare și tot! Dar, în însuşire de feministă radicală care crede cu putere în capacitatea bărbaților de a nu fi ticăloși înfiorătoare, nu prea simt nevoia să „accept” tipul de conduită arbitrar la care sunt supuse modelele.
  Am trecut peste chestia cu camgirlgallery/camgirllover, cred că sunt just, îmi pasă mai mult de interacțiunea individ cu individ, ceea ce mă face să mă întreb deşi există vreo modalitate de a practica consimțământul ca model de cameră.

  Îmi place că tot ceea ce fac la cameră este ceva care îmi place, care este consensual, cu cineva cu care vreau să mă joc! Ca videochat, mi se pare destul de ușor.

  Am părăsit deja MFC încât am constatat că lipsa interdicției pentru oaspeți mă strecoară (lacrimare) și mă uit la aceste alte site-uri: bongacams, cam4, orice, și înregistra tocmai pe câteva site-uri cu lățimea mea de clan. , așa că sper că poate cineva cu mai multă experiență să mă ajute și să-mi spună care site-uri au cea mai bună interfață de gologan! Hahaha. Deşi constat că nu interzice oameni, oaspeți, utilizatori neplătiți, oameni de la care am interdicție și tocmai mă întorc ca oaspete, nu voi fi o femeie fericită sau sănătoasă.

  Aşadar… care sunt unele site-uri bune pentru asta și unele site-uri pe care ar trebui să le evit?
  Interfața Streammate și Flirt4Free pentru a interzice literalmente toată lumea este A+. De deopotrivă, trebuie să încep pe site-uri după cum SkyPrivate.

  Mulțumiri

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.