clienții s-au transformat în prieteni

Forumuri Suport modele videochat clienții s-au transformat în prieteni

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună tuturor, știu că acest lucru a fost menționat în treacăt de mai multe ori înainte, dar m-am gândit că aș putea folosi un thread. Eu (ca mulți dintre voi, sunt sigur) am niște relații mai apropiate și mai personale cu unii membri. Rar, in ce perioada aceste relații progresează până în acest punct, membrii simt că nu mai trebuie să dea bacșiș.

  Mă întreb se confruntă cu această situație. Eviți cu totul „prieteniile”? Ați pune așa ceva unui membru? Mă simt foarte inconfortabil in ce perioada menționez acest lucru de teamă să nu jignesc sau să par nerecunoscător pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. Cu toate acestea, petrec mult timp personal păstrând aceste prietenii offline. Recent, lucrurile au fost puțin mai lente pentru mine in ce perioada sunt online, deoarece sunt auditor și nu fi atât de consecvent cu camera pe cât mi-aș tinde, și simt că acești membri nu mă susțin, care încă și-ar tinde să o fac. lua parte.. cu ei zilnic și este puțin frustrant. Rar nici măcar nu participă la chat-ul din camera mea.

  Îmi place să-mi fac prieteni la MFC. Îmi place că este distractiv și nu întotdeauna tocmai „o funcţie”, și constat că a deţine prietenii cu membrii o face o experiență mai plăcută. Cred că întâmpin probleme în a descoperi un echilibru. Sprijin!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.