Cheltuind prea mulți bani, dependent de show-uri, sfaturi căutate

Forumuri General Videochat Cheltuind prea mulți bani, dependent de show-uri, sfaturi căutate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aşadar întocmai nu știu unde să merg cu această problemă, nu este ceva pe care să-l împărtăși cu cineva pe care îl cunosc personal. Cheltuiesc prea mulți money pe emisiuni de camere, în prezent am câteva mii de datorii cu cardul de credit pe care le-aș putea plăti cu ușurință în câteva luni… deşi aș înceta să plătesc pentru fetele de cameră. Am experimentat să căutați dependență și money etc., totuși, și nu am găsit niciun rezultat semnificativ, deşi am omis ceva, vă rugăm să faceți un link înspre el.

  A început cu site-ul pe care îl folosesc oferind promoții pentru reduceri sau credite duble etc. In ce perioada, în timp ce nu aveam nicio datorie cu cardul de credit, mi-am depășit rapid cardul de credit și am experimentat alene să revin la pozitiv, mi-am putut permite să fac asta. Deşi nu ar fi negativ, deoarece decădere alene, totuși, nu este cazul și sunt negativ așa este și, în mod efectiv, cheltuind restul plății mele pe camera arată, așa că datoria mea stop să fie aceeași.

  Poate că întreb în locul greșit, deoarece singurele momente în care plătesc pentru aceste lucruri este atunci in ce perioada sunt ameţit, există unele probleme de bază cu alcoolul pe care probabil ar trebui să le abordez, dar în acest moment aș distinge să atenuez daunele acestor sesiuni. asum financiar . Am experimentat lucruri după cum să-mi scot cardul, dar clar că mă îmbăt suficient încât să nu-mi pasă și tocmai îl adaug din nou. Nu închide plățile înspre site prin banca mea și, din păcate, nu seta limite zilnice sau nimic pe site.

  Întocmai caut tocmai un sfat, poate că altcineva a fost în această poziție și ar putea oferi niște îndrumări, orice ar fi stimat.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.