Chaturbate și unele preocupări generale de securitate

Forumuri General Videochat Chaturbate și unele preocupări generale de securitate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua, mi-am creat contul azi 5 minute, așa că vă rog să aveți răbdare.

  LUCRUL IMPORTANT 1:
  Știm cu toții că majoritatea site-urilor de camere blochează anumite țări pentru protecția ta, dar nu sunt sigur despre Chaturbate.
  Mi s-a întâmplat asta ieri: eram pe coperta, am văzut o fată fierbinte și am dat clic. Totul a mers ca de obicei. După aceea am făcut clic să o urmăresc. Se pare că nu am fost autentificat, așa că site-ul m-a dus la pagina de conectare. M-am autentificat și după aceea a apărut următorul mesaj: Ne pare rău, dar acest model nu difuzează în locația dvs. Până la urmă, nu am putut-o audia. Am dat clic pe pagina de start în timp ce eram autentificat și ea nu era acolo (erau circa 3000 de persoane în camera ei). M-am deconectat, am intrat pe prima pagină și AICI A FOST, L-AM PUTEA VED CA ÎNTOTDEAUNA.

  Părelnic, Chaturbate nu blochează locația pe se sprijini adresei IP. Mi-ar plăcea să văd oamenii să încerce. De fapt, țara pe care am ales-o pentru contul meu nu este țara în care locuiesc. Încercați, vedeți deşi modelele „dispar” atunci in ce perioada vă conectați sau treceți în altă țară decât a dumneavoastră.

  Deşi ești interesat, s-a întâmplat în timp ce încercam să o urmărești pe princess_yasmine. Nu comunica în profilul său de unde este.

  LUCRUL IMPORTANT 2:
  Știind asta, am urmarit modalități de a mă face mai sigur. După aceea l-am găsit pe Tor. Guvernul și jurnaliștii îl folosesc pentru a rămâne în siguranță, pentru a ancheta conținutul blocat în țările lor etc. Dar întrebarea este: putem folosi aceste instrumente în timp ce facem camere? A experimentat cineva? Vreți experți în computere aici? Am auzit de modele care și-au întemniţat contul după ce se conectează în locații diferite decât de obicei. (După acest thread, voi expedia un comunității Tor despre camere, le voi anunța deşi apare ceva interesant.)

  ________________________________________________________________________

  Te rog, nu „deşi îți pasă de identitatea ta, nu ar trebui să înregistrezi” aici. Nu despre asta vorbesc aici. Amintiți-vă că aceste site-uri stochează ID-urile, pașapoartele și cărțile de credit. Gândiți-vă la ceva de genul scurgerii Ashley Madison, dar în loc de e-mailuri, imaginile pe care le trimitem împreună cu documentele noastre sunt scurse împreună cu numele noastre false. Și deşi un site web nu poate garanta ceva atât de simplu după cum blocarea locației, nu poate garanta nici orice altceva. Iar motivul pentru care atât de multe fete merg pe cameră și atât de mulți oameni consumă asta este încât există anonimat, această industrie nu ar exista deşi nu ar fi anonimatul.

  Mulțumesc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.