Chaturbate- Nu mai fi înregistrat și publicat pe site-uri externe (…)

Forumuri Lista Camsite Videochat Chaturbate- Nu mai fi înregistrat și publicat pe site-uri externe (…)

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  O mare problemă pe care o au modelele mele este că oricare secundă din timpul lor public pe Chaturbate (CB) este înregistrat și postat pe multe site-uri fără autorizația lor.
  Pentru a viziona personal, trebuie tocmai să căutați pe Google numele dvs. de ecran și îmi pare rău să vă spun că va fi văzut pe multe pagini de înregistrare a site-urilor de camere video. Acestea sunt site-urile unde este aproximativ imposibil să le eliminați conținutul.
  Cu toate acestea, în sfârșit mi-am dat seama să prevenim acest lucru.
  Sub fila Setări și confidențialitate, există o opțiune care comunica „AFIȘARE PE SITE-URI DE REȚEA”. Această opțiune plasează fluxul dvs. pe toate site-urile cu notă albă care își obțin sursele de la CB. Problema este că acele site-uri sunt cele care înregistrează și postează pe aceste site-uri externe (foarte de multe ori în momentul în care te deconectezi) pentru a câștiga money în plus încât site-urile cu notă albă cu chinuitor atrag pe nimeni.
  Sub opțiunea casetei de selectare scrie că veți obține mai puțini spectatori, dar a existat o diferență notabilă pentru modelele mele, deoarece am debifat această opțiune pentru toate, dar, mai deosebit, nicio înregistrări neautorizate nu au apărut nicăieri, așa că vă recomand cu temperatură deşi nu faceți. vrei ca oricare moment al muncii tale să fie văzut de cineva din viața ta pe care nu vrei să-l vezi și/sau care nu te plătește pentru asta.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.