chaturbate.com – Discriminarea modelelor UE?

Forumuri General Videochat chaturbate.com – Discriminarea modelelor UE?

Participant
    RO

Azi contul meu este din nou blocat. Și ca întotdeauna, suportul este tăcut. Interdicția anterioară era legată de conducerea unei mașini. Ok, de data asta nu am condus o mașină. Dar contul este blocat. Suportul în sine a permis singura condiție ca mașina să fie parcată. Cred că suportul nu știe ce să facă. Se pare că nu fi în mașină? Sau tocmai eu nu ? Există modele care conduc și mașină, dar contul este activ. (Vezi fotografii în fișierul atașat – Chat cu 222camon222). Vedeți tocmai că nu face traducerea în mașină. Deși azi un an, suportul în sine m-a lăsat să transmit în mașină în timp ce conduc. (Vezi fotografii în Anexă – Mail – 1). Se pare că există o anumită discriminare sau suportul nu funcționează just. În ceea ce privește Shirley (autentificare), ea însăși s-a implicat în conversații despre conducerea unei mașini și nu a interzis nimic. Se pare ca au ceva de algoritm: daca modelul este top (eu sunt asa, de 3 ori intr-o saptamana am fost primul dupa 2 ore), alte modele incep sa raporteze vină si se blocheaza fara sa caute si fara sa verifice dovezile. Poate nu aduceți prea mulți money, dar și pentru acești money ar putea fi mai mult de aplicat la locul de treabă.

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.