Chatfunn – trimite mesaje text și fotografii

Forumuri General Videochat Chatfunn – trimite mesaje text și fotografii

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Hei, folosesc Chatfunn de câteva săptămâni și am câștigat circa 100 USD cu un efort minim. Am incercat sa caut dar nu a aparut nici un temă. Practic este pentru a expedia mesaje text și a expedia fotografii . Deşi cineva este interesat, iată linkul meu de înregistrare: klk.io/GmwQ9 Nu ezitați să-mi puneți orice interogari! Iată câteva interogari frecvente de pe site:

  Interogari frecvente
  și in ce perioada sunt plătit?
  Perioadele de plată sunt de la ora 12:01 EST în oricare luni până la 23:59 EST în oricare duminică. Trimitem plata săptămânii respective în vinerea următoare modelelor care au completat secțiunea Informații de plată din Contul meu.

  Modelele câștigă 0,10 USD pentru oricare token cheltuit de membri. Puteți seta tarifele pentru câte jetoane să înțelege pentru mesajele text și MMS și pentru oricare secundă de apeluri vocale în secțiunea Setați-vă tarifele din Contul meu. Membrii sunt taxați cu jetoane pentru trimiterea și primirea mesajelor.

  Cât mă costă să răspund unui membru?
  ChatFunn nu taxează modelele nimic pentru a expedia mesaje. Cu toate acestea, modelele vor suporta impozite normale de la furnizorul dvs. de telefonie mobilă, ca orice alte apeluri/texte/MMS

  Am primit un mesaj care îmi spunea să aștept să răspundă un membru. Ce inseamna asta?
  Pentru a ne garanta că modelele trimit mesaje captivante, personalizate și nu spam membrii, limităm mesajele pe care le puteți expedia unui membru la trei până in ce perioada ăsta răspunde. Asigurați-vă că trimiteți mesaje la care membrii doresc să răspundă!

  Cui contacta deşi am interogari?
  Pur și simplu trimiteți prin orice interogari sau nelămuriri la stars@chatfunn. Suntem aici sa ajutam!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.