cele mai de succes aplicații/boți?

Forumuri General Videochat cele mai de succes aplicații/boți?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  salut baieti (neutru de tip)

  Sunt un om camgirl. Am fost la asta tocmai de câteva săptămâni, dar am atins deja un punct de hotar în care prima mea zi m-a făcut să cred că va fi luni mai târziu! așa că azi mă gândesc să iau asta foarte în cuminte (am reinvestit unele profituri în jucării noi pentru a menține lucrurile interesante, încerc să am un program mai regulat, căutând să-mi îmbunătățesc tehnologia/iluminarea/etc.)

  Oricum, sunt extravagant să știu ce aplicații/boți găsești cu real utile sau cu real inutile. (Sunt pe CB (nu sub acest nume de utilizator), nu știu deşi celelalte site-uri au aceleași caracteristici).

  „regulile” păreau destul de inutile
  „Meniul de bacșișuri” funcționează extraordinar înainte de „spectacol” (îmi place să mă relaxez/ chat/flash/dans/etc un pic în timp ce camera este construită)
  „Target reacher” cu siguranță mă ajută să construiesc un spectacol, dar probabil că ar trebui să folosesc multi-targeting (deși nu sunt întotdeauna sigur de alcătuire și îmi place să încerc să citesc sala pentru a decide următoarea țintă, deoarece pare să atragă diverse audiențe nișe).
  și „Easy Ticket Show” pare să funcționeze just (nu sunt foarte sigur ce este „Crazy Ticket” sau alte opțiuni de genul ăsta) și este probabil o alternativă mai bună decât ceva de genul „blocați anons”/„blocați plumburiu” (pentru percepţia publică deşi nimic altceva).

  dar nu sunt sigur ce altceva este util (de pildă, auto-mod) sau fructuos (de pildă, tokeno/alte aplicații de jocuri).

  unele aplicații pe care le-am văzut pe altele le folosesc, nici măcar nu sunt sigur să le găsesc (cuvântul cheie nu primește dragoste) și nu înțeleg cu real avantajele. ar fi, nu știu se numește, dar practic comunica „obiectivul a fost atins de #n ori”. aşadar va deţine ca un obiectiv de 100, dar va comunica ceva de genul #17 lângă de câte ori a fost atins obiectivul. Există o psihologie în asta? Este vorba despre zgomotele și mesajele pe care le face chatul atunci in ce perioada lovești ținta? Este vorba despre percepția socială și un volum mic? Pare să fie popular printre modelele care câștigă mii la oricare spectacol, dar nu sunt prea sigur de scopul său (are o limită superioară percepută mai puțin? o țintă de 2000 față de o țintă de 200 atinsă de 10/20/30 de ori cu siguranță au o apariție diferită pentru public, dar nu sunt sigur care este impactul)

  Ați găsit sprijin cu programele dumneavoastră, băieți cu mai multă experiență, și ați ajutat?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.