Cele mai bune practici pentru listele de dorințe Amazon

Forumuri General Videochat Cele mai bune practici pentru listele de dorințe Amazon

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Răsfoiesc câteva fire vechi și vreau tocmai să obțin o confirmare cu privire la cele mai bune practici actuale pentru modelele de camere web care doresc să afișeze o listă de dorințe Amazon clienților.

  * Cea mai importantă idee pe care o înțeleg este că modelul nu ar trebui să conecteze nicio adresă la Wish List. Problema este că funcția Lista de dorințe a Amazon are puțină securitate, deoarece a fost concepută pentru prieteni și familie, nu pentru fetele cu webcam care caută intimitate. Clienții nu ar trebui să aibă voie să comande modelul direct. În întâmplare contrar, există cazuri în care adresa de livrare ar putea fi expusă.

  Pe lângă faptul că nu conectați nicio adresă la Lista de dorințe, există setări pe Amazon care trebuie implementate pentru a împiedica un cumpărător să plaseze o ordin pe Lista de dorințe publice?

  * Există o modalitate prin care modelul poate configura un link de achiziție pentru cardurile plocon Amazon, aşa încât spectatorii să poată achiziționa carduri plocon direct pentru model și să nu treacă prin bătaia de cap de a expedia un cifru de card plocon prin ? Expunerea cardului plocon prin este, de deopotrivă, o problemă de securitate și, teoretic, altcineva ar putea reţine acel card înainte ca modelul să încerce să-l folosească. Cumpărarea cardului dintr-un link direct în profilul Amazon al modelului creează o zuluf închisă în sistemul Amazon și cardul ar ivi creditat în contul modelului instantaneu, fără posibilitatea de a fi furat.

  * Mă gândesc că modelul ar trebui să aibă un email dedicat tocmai pentru contul plocon Amazon. În acest soi, achizițiile tale de haine și jucării legate de modele nu ajung să apară într-un istoric de achiziții pentru articolele asociate cu identitatea ta normală. Orice conversații scurte prin cu clienții care trimit cadouri ar putea fi făcute prin acel cont, iar modelul poate indica cert că conversațiile personale nu sunt permise la acea adresă. Acest lucru tăinui, de deopotrivă, e-mailul pe care modelul îl folosește pentru a se conecta la site-urile web cu camere web, protejând aşa mai just împotriva furtului de identitate sau a contului.

  * Îmi dau seama că o altă alternativă este utilizarea unei căsuțe poștale sau a unei căsuțe poștale Amazon. Aceasta este preferința personală. Personal, nu aș face-o, deoarece unii dintre acești telespectatori sunt 99,9% nebunești și cred că este ușor să ne imaginăm că vreunul dintre ei urmărește o fată în afara unei căsuțe poștale. Îi cunosc foarte just aspectul, aşadar este o problemă serioasă.

  * Există servicii de expediere poștală, care permit unei persoane să aibă o adresă în SUA și după aceea să trimită articole într-o țară străină. Pentru un model care livrează volume mari, asta ar putea deţine substrat. Dar pentru un model care primește o mână de articole în oricare trimestru, cred că acele servicii au o economie slabă. Deşi vreau să trimit un paragraf din lista de dorințe unui model din Lituania, vă puteți conecta pe site-ul german Amazon și aveți livrare în termen de cinci zile pentru mai puțin de 10 euro. Transportul este o adaos majoră a costurilor și nu poate concura cu ușurință cu economia de transport a Amazon.

  Există și alte bune practici pentru listele de dorințe?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.