Cel mai bun site pentru FemDom Fetish Model?

Forumuri General Videochat Cel mai bun site pentru FemDom Fetish Model?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor!

  Sunt cu MFC de ceva timp (3 ani), după cum și cu Streamate. (2 ani) Am trecut în revistă CB în ultimele luni. Sunt un model fetiș/ non-nud, care este o nișă mai provocatoare. Am câțiva fani buni la MFC, dar nu câștig mai mult de 200-300 USD pe lună făcând camere cam 10 ore pe săptămână. Este foarte sus și jos.
  Streamate unde nu am făcut aproximativ nimic. CB Am câștigat 60 USD făcând o sesiune de închinare pe un picior și nimic de atunci.

  Am auzit mulți oameni spunând că oricare dintre aceste site-uri și altele după cum Flirt4Free, Cams și LiveJasmin au nișe fetiș cu modele fetiș foarte populare. Am petrecut circa 8 ore în total la F4F și nu am făcut nimic, în timp ce unii oameni care au intrat în cameră au spus că unele dintre cele mai populare modele sunt modele fetiș pentru picioare.

  Conținutul meu tinde să fie fetișul picioarelor, nylon/ciorapi, FinDom, SPH, virginitate/cuckolding… poate alte câteva fetișuri aici sau acolo. Am niște sclavi cu care interacționez pe site-uri care permit bărbaților (caut o femeie ca să face MFC, dar a fost chinuitor de găsit din anumite motive)

  Sunt dezamăgit încât ador camera, dar nu a fost foarte profitabilă, dar nu mă simt foarte confortabil cu nuditatea. Vreau să cred că e probabil să te descurci măcar modest, fără să fii goală, dar nu arată prea just. deocamdata lol.

  Deşi cineva are idei sau sfaturi despre unde acest tip de conținut ar putea funcționa just pe site-uri, aș evalua foarte mult. Mulțumesc! {:

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.