Cel mai bun mod de a-i spune unui model că nu te mai interesează?

Forumuri Suport modele videochat Cel mai bun mod de a-i spune unui model că nu te mai interesează?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Întrebare rapidă, din moment ce sunt rupt moral între două lucruri aici.

  Sunt obișnuită cu un model pentru o perioadă scurtă de timp, am dat bacșiș și am avut o ședință privată etc. Problema pe care o am azi este că atunci in ce perioada întreb despre crearea unui alt privat, am învățat că sunt puțin inflexibili până la un punct. despre spectacolul pe care îl oferă.

  Primul privat pe care l-am avut, așa am făcut-o cu alte modele, practic am spus să fac ceea ce funcționează pentru ei și poate să le fac niște sugestii ciudate despre poziții etc. Acest lucru îmi permite să știu ce funcționează pentru ei. un pic mai just.

  Cu toate acestea, in ce perioada am cerut al doilea privat, am aflat că ei vor din nou să susțină autentic același spectacol, ceea ce pur și simplu nu mă ademeni. Îmi place să încerc lucruri noi la oricare sesiune, dar voi scrie din nou deşi clar că nu funcționează. Să am un spectacol aproximativ identic pur și simplu nu mă interesează și, pentru a fi just, probabil că m-ar împiedica să le vizitez.

  Aşadar întrebarea mea este cea mai bună modalitate de a acosta asta. Văd două opțiuni; explicând cele de mai sus așa am făcut aici sau pur și simplu plecând întreg și întrerupând contactul. Ambele pune probleme, dar este cert că acest model nu este pregătit să încerce ceva dovedit (trebuie clarificat, ăsta este pentru un program de masturbare directă, nu cvadruplu în timp ce cântă Bohemian Rhapsody).

  Nu vreau să o supăr, dar în același timp nu sunt sigură care este cea mai bună modalitate de a o anunța.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.