Cei mai buni roboți all-in-one pentru CB?

Forumuri General Videochat Cei mai buni roboți all-in-one pentru CB?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Pentru cei dintre voi care utilizați tipurile de roboți All-in-One pentru a gestiona o cameră CB, care dintre ele au cele mai multe/cele mai bune funcții și pe care le-ați testat mai întâi înainte de a face selecția?

  Într-o lume perfectă, mi-ar plăcea să văd un gură care:

  * Permiteți-mi să păstrez o listă VIP, pe care să o folosesc în scopuri după cum oferirea de bilete gratuite la spectacolele CrazyTicket

  * Un soi de listă de fan club, tocmai pentru a tria persoanele pe care doriți să le vedeți prezentate diferit în chatul public. Poate că numele lor își va schimba culoarea in ce perioada scriu prin cameră sau dau sfaturi. Botul poate expedia când unul când altul un mesaj privat modelului și/sau moderatorilor cu o listă cu toți membrii fan clubului care se află în prezent în sală, inclusiv prowlers.

  * Notificator rotativ cu cel puțin 20 de notificatori și meniuri de sugestii cu cel puțin 20 de elemente de meniu de indicii

  * Temporizatoare

  * Lista celor mai buni donatori dintr-o cameră pentru ziua, săptămâna și luna curentă.

  * Posibilitatea de a viziona cei mai buni contribuitori dintr-un stabilit moment în timp, ar fi atunci in ce perioada doriți să vedeți cine a contribuit cel mai mult la un obiectiv de azi.

  * Un dezvoltator care poate fi contactat și salariat pentru a aduce îmbunătățiri suplimentare Gură-ului

  Unii dintre roboții all-in-one pe care îi cunosc sunt:

  * Roboti all-in-one
  * Robot de vis ++
  *Ultrabot

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.