Ce se află în spatele serviciului Juicy?

Forumuri General Videochat Ce se află în spatele serviciului Juicy?

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Atenție: textul următor este autorul Anei Lucia Rivas, alias Lulú, deși conținutul său este publicat pe acest forum, nu reprezintă opinia acestuia și orice noutate pe care aceasta o poate întărâta va fi făcută singura responsabilă pentru utilizatorul Lulú care, a lezat susceptibilitățile, consiliul forovideochat are deplină libertate de a șterge această postare sau de a expulza membrul menționat mai sus.

  Fundal:
  11 aprilie 2018: Închiderea CHOICE BANK LIMITED.

  VEZI: ÎNCHIS FCP

  MOTIVUL ACESTUI POST:

  Ca urmare a așa-numitei apocalipse a webcam-ului, au apărut tot felul de situații, inclusiv multe speculații despre metodele de plată. a fost un răspuns special care mi-a atras atenția și spunea mai mult sau mai puțin așa „de ce nimeni nu vorbește despre slujbă suculent, îl folosesc de mai just de un an și mi-a funcționat de acord” ceea ce mi s-a părut bizar, deoarece platforma menționată a fost A fost inaugurată în februarie 2018 și nu a fost avută în vedere ca o opțiune pe diferitele platforme de webcam ca metodă de plată.

  Mi-am dat sarcina de a-mi realiza un cont în juicy service, să mă surprind că în formele lui era necesar să indice de unde provin anume banii și cât era suma exactă de primit în oricare lună, în acel moment m-am gândit, deşi ar trebui să fie o platformă de primire a plăților pentru modelele de webcam, ar trebui să înțeleg in ce perioada spun autentic de unde au venit banii, eventual ar respinge contul și asta a fost tot, mi-au respins cererea de cont și, în plus, ar trebui să respingă contul. De deopotrivă, știți că în orice combinaţie plățile reliefa de la lună la lună, așa că punerea unei cifre și primirea alta ar intra în conflict cu platforma.

  luni mai târziu m-au informat printr-un că îmi lipsesc documente de adăugat ca contract de treabă și suma exactă de primit, e-mailuri pe care le-am omis, după aceea am primit un în care se anunța că azi serviciul suculent a fost acceptat ca metodă de primire. plăți pe streamate, ceea ce mi-a indicat că era încă o platformă în itinerar de extindere și că a acționat ca o punte între streamate și orice bancă locală, percepând o taxă pentru a fixa banii în contul nostru.

  Deși platforma este nouă, aşadar nu foarte fiabilă pentru mine, există ceva care nu se încadrează, de ce de in ce perioada s-a produs firstchoicepay au făcut reclamă deşi încă nu au avut un învoială cu paginile webcam? S-ar putea să fie încă într-o perioadă de probă?

  Azi întrebarea de un milion de dolari și la care vreau să-mi răspundă reprezentanții juicy service și să mă pună în locul meu, de ce in ce perioada caut pe google juicy service apare următoarele?

  DIVIZIUNEA CORPORAȚIILOR

  [img]

  PUTEM APRECIA PRIMELE DOUĂ REZULTATE, AARE Constanza Ortiz Ballesteros și dând clic pe numele ei observați informațiile

  Informații suculente

  [img]

  Favorabil acestui Juicy Service sa născut în , este Juan Bustos în spatele acestui lucru? Părtaş? Extraterestrii? unde s-a născut Juicy service.

  Sunteți liber să comentați și să respingeți această lucrare.

  O îmbrățișare caldă, salutări.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.