Ce să faci dacă descoperi că cineva cu care ai vorbit online este un mincinos și un posibil fals.

Forumuri Suport modele videochat Ce să faci dacă descoperi că cineva cu care ai vorbit online este un mincinos și un posibil fals.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Recunosc că am avut câteva arsuri în trecut. Personal, comunica azi că mă învinuiesc pentru multe din asta, nu mi-am luat măsurile de precauție corespunzătoare etc. aşadar era o scuză valabilă deşi cineva îți spunea că nu are. Oricum, am aflat că o individ era falsă cu mult timp în urmă și m-a enervat, dar nu am făcut nimic în privința asta, iar legile etc. nu au fost atât de concrete pe cât cred că poate (nu sunt nici măcar sigur deşi sunt azi) fi azi. Așa că am trecut peste farsă sau vrei să-i spui și am trecut mai dincolo.

  Întrebarea mea este că am întâlnit același tip de situație etc. si nu voi plasa detaliile, dar sunt extravagant daca ti s-a intamplat asta, ai lasa sa alunece sau ai implica autoritatile in problemă? Pur și simplu nu vreau să mă ocup de durerea de cap, dar mă întreb deşi ar trebui să vă anunț. Folosind lucrurile altcuiva și spunând că este altcineva sau spunând că vorbeai cu prietena lui împotriva lor in ce perioada era cu real ei etc. Permiteți-mi să spun că ăsta este un membru al unui site de camere, nu un model, tocmai pentru a fi cert.

  Știu că acest lucru se întâmplă foarte mult femeilor și rar și modelelor, dar se întâmplă și bărbaților. Sunt tocmai extravagant de pareri pe tema subiectului si ce ai face in situatiile pe care le-ai avut sau ce ai facut. De deopotrivă, am rupt legăturile cu această individ și nu au experimentat să mă contacteze din nou, așa că fără urmărire sau altceva, cel puțin despre care știu eu, ar trebui să o fac tocmai pentru a fi în siguranță sau ar trebui să plec? tocmai pentru a-mi proteja statutul necunoscut online? Tocmai am întemniţat, este un site de camere pentru camsite și nu că am greșit cu ceva, dar întocmai nu doriți ca ei să treacă prin toate astea din provoca unei plângeri pe care o aveți despre altcineva, așa că vă întreb ce faceți, băieți. pe forum , deţine sau ar putea face in acest tip de situatie ..?

  Ceea ce vreau să spun este că pur și simplu nu vreau ca viața mea privată să fie expusă încât ei just, este privată, așa că mă sigur deşi merită sau nu. Mulțumesc pentru orice contribuție. Totuși au numărul meu.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.