Ce măsuri de precauție iei atunci când te întâlnești cu membrii IRL?

Forumuri Suport modele videochat Ce măsuri de precauție iei atunci când te întâlnești cu membrii IRL?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutări, oameni frumoși din lumea sălbatică a modelării cu webcam. Sunt partenerul unei ființe umane minunate care se întâmplă să fie și un model de cam de victorie. În ianuarie, va lua parte la prima consultare și salutare cu obișnuiții și fanii săi la AVN. Ea va scoate, de deopotrivă, o mână de discuri de lungă durată pentru un pahar de noapte.

  Ea și cu mine comunicăm la un cotă nemaipomenit de aproximativ telepatic și până în acest moment nu m-am simțit niciodată îngrijorat/anxios/îngrijorat de diferitele elemente ale camerei, totuși aș minți deşi aș comunica că acest lucru nu m-a făcut nesupus pentru ea. Securitate. Mă duc și eu la Vegas, dar din provoca stilului ei de pe cameră și a tipului de regularitate pe care îl ademeni, am decis că a fi deschis în privința relației în „modul show” nu ar fi cel mai potrivit lucru pentru marca ei, așa că Nu autentic. ajung imediat

  Aşadar, doamnelor… este suficient de potrivit să stai într-un spațiu public? Ar trebui să angajăm ceva forță pentru a audia situația de la mică distanță? Ce ai făcut sau ai face in ce perioada te-ai întâlnit cu membrii site-ului cam?

  Vreau tocmai să-mi păstrez boo în siguranță

  Vă mulțumesc că ați lectură.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.