ce inseamna pw??? De asemenea, primele spectacole..

Forumuri Suport modele videochat ce inseamna pw??? De asemenea, primele spectacole..

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Scuze preliminar deşi răspunsul este prea clar, dar nu găsesc răspunsul!

  Aşadar, în camera mea există premium, guest, basic și pws?? Și, de deopotrivă, cineva de la MFC mi-a trimis un azi și tot ce a spus a fost „pw is…” a spus un alt cuvânt sau nume de utilizator sau ceva, dar nu vreau să includ asta în cazul în care este ceva privat. ce dracu este pw?

  De deopotrivă… am fost în cameră de două ori azi. Am fost online circa 4 ore în total și până azi am creat în jur de 3600 de jetoane și scorul meu de cameră este în jur de 1300. Sunt pe drumul cel potrivit sau ar fi trebuit să câștig mai mult azi?

  Prima noapte am făcut 40 tks/flash, iar astăzi am făcut-o din nou, tocmai că de data aceasta a contat pentru o numărătoare inversă nud și am primit una privată. De deopotrivă, am auzit de modele care rareori fac private, dar din asta au ieșit o mulțime de jetoane, așa că cred că este un lucru potrivit. Ar trebui să fac altceva?

  Întocmai as vrea sa stiu daca sunt pe drumul cel potrivit sau nu. Mi-e teamă să nu-mi pierd statutul de noul model fără un scor potrivit și să mă tăvălesc pentru totdeauna în limbo-ul MFC. Întocmai vreau să fiu potrivit la asta!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.