Ce este OhMiBod?

Forumuri General Videochat Ce este OhMiBod?

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Probabil foarte multe modele incepatoare vor sa afle ce este OhMiBod si la ce foloseste? OhMiBod este o jucarie destinata modelelor de videochat cu capacitatea de a produce placere in functie de tips-urile primite de model. Primul site care a difuzat aceasta jucarie a fost Chaturbate. Aceasta jucarie sprijini foarte mult modelele pentru a castiga cat mai multi tokeni si se poate folosi pe aproximativ toate site-urile de videochat din categoria de free.

Vizualizare 2 răspunsuri - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Replies
  Adela
  Participant
  none

  Buna. La inceput am folosit si eu OhMiBod,dar acum folosesc Lush Lovense iar de cand il folosesc pot spune ca imi merge mult mai bine. Chiar este un real succes pentru mine aceasta jucarie, prinde foarte bine la membrii. Daca o veti folosi veti avea foarte mult de castigat.

  Adela
  Participant
  none

  Buna. La inceput am folosit si eu OhMiBod,dar azi folosesc Lush Lovense iar de cand il folosesc comunica ca imi se deplasa mult mai just. Întocmai este un autentic victorie pentru mine aceasta jucarie, prinde foarte just la membrii. Daca o veti folosi veti deţine foarte mult de castigat.

Vizualizare 2 răspunsuri - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.