Ce „esențiale” neobișnuite păstrați în cutia de instrumente pentru modele?

Forumuri Suport modele videochat Ce „esențiale” neobișnuite păstrați în cutia de instrumente pentru modele?

 • Post
  Alisa
  Moderator
  RO

  După un alt temă care a implicat în cele din urmă referiri comice la felii de brânză, am început să mă întreb ce articole neobișnuite sau multifuncționale au modelele prin locuinţă pentru potențiala întrebuinţare în timp ce stau la cameră.

  Acest lucru nu este încercarea de a fi obscen. Sigur, majoritatea modelelor au o jucărie sau două și ceva lubrifiant, dar ce zici de ceilalți 1-5% (sau mai mulți) dintre membri care cer ceva ieșit din depăşit? Nu m-aș fi gândit niciodată să țin un pachet de brânză single la frigider în cazul în care un membru ar comanda o brânză privată. Sau păstrați un gheată curat, cu înfăţişare funky în camera camerei pentru meme-ul cu gheată pe cap.

  Nu dezvăluiți niciun secret comercial, dar ce păstrați în „kit-ul de model” pentru spectacole ciudate și extravagante? Privind altcum, există ceva ce ai vrut să folosești, dar nu ai fost niciodată întrebat? (Știu tocmai că într-o zi voi deţine șansa să port acele măști rotunji Nixon și Reagan pe care le țin în trusa de drum al mașinii mele!)

  Mulțumesc!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.