Ce considerați „MILF” și „matură”?

Forumuri General Videochat Ce considerați „MILF” și „matură”?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună tuturor, clar că nu este pentru a începe o discuție, tocmai pentru a vă obține părerea.
  Vorbeam cu un alt model, care are 40 de ani, și mi-a spus că o deranjează că oamenii de 20 de ani își spun „” (de obicei cu eticheta # în titlul camerei), întocmai și atunci in ce perioada este real din punct de vedere tehnic . încât au un fiu[ren].

  Sunt de învoială cu ea, dar asta este probabil încât pentru mine, iubesc o femeie matură (30+). Aşadar, am acel stereotip în minte, cred, al unui „” care are cel puțin 30 de ani.

  De deopotrivă, recent m-am aventurat puțin pe alte site-uri de aproximativ și am observat că unele au setarea „” sau întocmai Mature destul de scăzută. Am fost surprins că unele site-uri au stabilit „Mature” la 25+; În opinia mea personală, 25 pentru Maduro este cu siguranță scăzut.

  Pentru o individ matură, aș considera 40+ încât totul „viața începe la 40”.

  Nu spun că cei sub vârsta de nu ar trebui să-și spună „-uri”, deşi sunt… dar eram extravagant de propria ta părere și „definiția” unuia – nu trebuie să fie tocmai in ceea ce priveste varsta, ar putea fi orice… intregul look si vibratie „soccer mom” daca vrei… orice consideri ca sa faci un model.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.