CB la MFC… Ar trebui să mut site-urile?

Forumuri Suport modele videochat CB la MFC… Ar trebui să mut site-urile?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sper să păstrez această postare concisă, dar practic, există o mulțime de factori în alegerea site-ului la care voi lucra cel mai mult și sper să primesc câteva sfaturi de la niște camgirl-uri mai experimentate. Voi începe cu fundalul, aşa încât oamenii să știe de unde vin, după aceea voi indica numere și lucruri pentru a viziona deşi mă puteți sfătui pe care site va funcționa cel mai just pe termen lung.

  Știu că oricare are obiective și așteptări diferite pentru câștigurile lor. Încerc tocmai să mă potrivesc cât de mult în școală (care este prima prioritate) și să fac cât mai mult probabil ca să începe să economisesc pentru a fi autonom financiar de părinții mei in ce perioada voi absolvi. De deopotrivă, mă aștept ca timpul petrecut pe camera de filmat să mă câștige peste salariul minim (8 USD) și deşi nu, devin frustrat. Media orară pe care o caut este de obicei de 15 USD sau 300 de jetoane și ÎNTOTDEAUNA încerc să obțin minim o oră, dar de obicei 2-3 ore o dată. Îmi dau seama că voi deţine oportunități mai bune odată ce voi deţine un program stabilit, dar la asta lucrez și știu că deja m-am îmbunătățit față de locul în care eram (sărind poate de două ori pe lună), așa că asta e pentru o altă discuție.

  Odată ce am lectură forumurile de aici, am vrut să lucrez la MFC încât mi s-a părut cel mai favorabil, totodată fiind agreabil cu chatul public. Sunt un model non-nudist/softcore, așa că în mod normal nu mă deranjează presiunea de a fi așteptat să mă dezbrac și să mă masturbez în chaturile private. (Ce ceva pe care îl experimentez adesea, în ciuda faptului că îmi fac limitele destul de clare în profilul meu)

  Cu toate acestea, scorul camerei este oarecum intimidant și am vrut să avantaj la maximum de primele ore (in ce perioada probabil am noul notă de model), așa că am ezitat foarte mult să intru online fără a planifica mai întâi moartea. Între timp am transmis pe CB cu careva victorie. Am constatat că jocurile funcționează just și am câțiva obișnuiți cărora le place să mă ia în privat (și să ceară lucruri cu care mă simt confortabil odată ajuns acolo)… dar veniturile mele depind în continuare foarte mult de acele părți private. fă-mă puțin frustrat.

  exemple de lucruri care funcționează și nu funcționează.

  1. Recent, dintr-un pur accident, am avut o tură de 5 ore la CB. pana la urma am avut 2322 de jetoane… dintre care 1211 de la chatul public. Asta înseamnă că profiturile au fost împărțite la jumătate între public și privat. Timpul, însă, era dincolo de el. Am petrecut circa 45 de minute în privat și restul timpului într-o conversație publică jucând jocuri cu token keno și cu zaruri. Așa că… a funcționat în sensul că mi-am câștigat banii pentru obiectiv. Dar, încă se se sprijini foarte mult pe emisiuni private.

  2. Înainte de această săptămână lucrasem în 3 schimburi diferite la MFC. în acele ture am câștigat 121 de jetoane în total. asta e opusul a ceea ce cautam. Mi-a fascinant foarte mult compania și m-am distrat just discutând cu câțiva obișnuiți, dar nu să petrec 6 ore online și să câștig tocmai 6 USD. mare dezamăgire (și da, aveam lucruri setate ar fi un meniu de bacșiș sau un joc cu numere și aveam un obiectiv stabilit)

  3. Azi două nopți am intrat pe MFC și ceva a funcționat. Tocmai că nu sunt sigur deşi ar trebui să sar și să am încredere că acest lucru se va întâmpla. Practic, am fost online cu un cumpărător obișnuit (care discută prin chat și îmi oferă asistență tehnică, dar nu poate bacșiș încât e stricat) și am ajuns să vorbesc cu niște tipi noi care erau prietenoși. Vreunul în special a avut multe de spus despre geologie (specializarea mea) și ne-am distrat de minune. Totuși, am subliniat că eram online de ceva moment și că aveam să-mi strice întreg scorul deja scăzut al camerei, așa că trebuia să ies și să fac altă lucru. Începătorul a întrebat ar putea să-mi ajute camera să înregistra și in ce perioada obișnuitul i-a spus „bacșiș”, a aruncat 400 de jetoane pe loc. Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori in ce perioada a spus cert că nu vrea să mă dezbrac sau să-i dau nimic în schimbul jetoanelor lui, pur și simplu i-a fascinant foarte mult să vorbească cu mine. Până la sfârșitul nopții, am fost online puțin peste două ore și jumătate și am făcut 1495 de jetoane cu bacșiș. Așa aș considera o noapte reușită.

  Aşadar, în acest moment, sunt blocat. să continui în CB și să mă protejez de fețele cenușii și de soldații de picioare nemulțumiți pentru a câștiga jetoane jucând jocuri și făcând schimburi lungi… sau să-mi încrucișez degetele și să fac saltul la MFC unde lucrurile sunt mai prietenoase, dar veniturile ar putea fi mai putin sigur. Ce mi-ati recomanda in acest moment?

  Am 4 galerii și 2 videoclipuri pe numele meu… Încerc să obțin mai mult conținut în curând și, odată ce voi acosta topurile, voi deţine un sistem de cluburi, dar nu știu deşi acest lucru este suficient pentru Ajută-mă să obțin venituri mai mari azi că iau asta ca pe un loc de treabă cu normă parțială serioasă, mai degrabă decât pe un soi de „autentificare in ce perioada ”. Orice sfat este FOARTE stimat și vă mulțumesc tocmai încât ați lectură toată această postare lungă.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.