Caut model de cameră în Denver pentru a vorbi la eveniment

Forumuri Suport modele videochat Caut model de cameră în Denver pentru a vorbi la eveniment

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua. Caut modele de webcam cu experiență în Denver care ar tinde să vorbească la un atelier de webcam pentru modele de webcam începători: Universitatea CamSpace: Cam101 și Cam Cup. Atelierul este pentru tinerele din Denver care sunt interesate să învețe să înceapă în lumea camerelor, de la ce site-uri/cam-uri să folosești până la să înființezi un fan club și să vinzi conținut.

  Atelierul va înveli subiecte după cum:
  camera pentru cursuri accidentale
  tehnologie cu webcam
  420 de camere
  gamer girl camming
  Comunitățile Camerei
  Cam-uri goale și non-goale
  Securitate online și offline
  Însufleţit al rețelelor sociale
  Design grafic și de divertisment

  Deoarece publicul țintă este fetele de vârstă universitară care ar putea să nu vrea să plătească toți banii, vom afișa camere non-nude sau, după ne referim la ele, camere SFW. De deopotrivă, le vom învăța fetelor totul despre Twitch camming (camere pentru fete de jocuri) și cam 420, unde fetele folosesc canabis sau promovează cultura canabisului. (Deoarece ăsta este CO, ăsta este 100% legal, dar vor fi discutate reguli specifice site-ului privind consumul de canabis.)

  Ești un model de cameră cu experiență care locuiește lângă Denver? Ești interesat să promovezi comunități pozitive de webcam? Îți place să-i înveți pe alții? Ești un potrivit vorbitor public? Ești agreabil 420? Iti place sushi? Atunci ăsta este evenimentul pentru tine.

  După atelier va deţine loc o categorie de sushi și un concurs de canabis (Cam Cup).

  Evenimentul are loc sâmbătă în centrul orașului Denver. 28 noiembrie 2015 și este de la 11:00 la 17:00 Ăsta este un concert plătit și se discuta tarife specifice. Acest concert include, de deopotrivă, prânzul, sushi, sushi rulat și participarea la Cam Cup (toate florile, pixurile de vapoare, comestibilele pe care le puteți tinde) deşi aveți peste 21 și 420 de prieteni.

  Pentru mai multe informații, trimiteți-mi un mesaj aici și după aceea putem face schimb de anunțuri prin .

  Mulțumesc!
  tricia
  Organizator CamSpace Denver

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.