Câți dintre voi au început să folosească camerele foto ca hobby non-profesional?

Forumuri Suport modele videochat Câți dintre voi au început să folosească camerele foto ca hobby non-profesional?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt multe acolo, dar există o problemă: aceste camgirl-uri își îndeplinesc propriile fantezii, nu tocmai ceea ce cealaltă individ vrea să vadă. De aceea mă enervează SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO in ce perioada ne imploră pentru rahat gratuit. Există o lume întreagă acolo… De ce se apropie de fete care vor să fie plătite pentru talentul nostru? Încât am perfecționat meșteșugul până la punctul în care este o adevărată performanță profesională.

  Nu este nimic în neregulă să vrei să-ți câștigi existența în timp ce te distrezi. Ceea ce oferim depășește cu mult ceea ce vor face vreodată camgirl-urile „gratuite”.

  Tehnic, fac camere de la 18 ani. Obișnuiam să o fac din dormitorul meu in ce perioada colegii mei de cameră erau plecați. Am făcut-o pentru distracție și nu m-am gândit niciodată să-l valorific, deși am fost VERIFICAT in ce perioada am aflat despre acea opțiune. Sunt exhibiționist, așa că mă excită. Am întâlnit destul de multe camgirl-uri care au început așa, dar altele nu au făcut-o (nu că le dau vina pe ei). Așa că mă întrebam deşi vreunul dintre voi are povești similare.

  Anic

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.