Câteva întrebări personale jenante specifice despre camere

Forumuri General Videochat Câteva întrebări personale jenante specifice despre camere

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut! De ani de zile m-am jucat cu ideea camerei și recent simt că este momentul favorabil pentru a începe, din multe motive.

  1. În ce trebuie să investesc pentru a începe? Până azi mă gândesc la niște lenjerie , cel puțin o jucărie și câteva lucruri care să-mi facă configurația mai atractivă. Probabil și o cameră web externă ieftină?

  2. Cu ce ​​site este cel mai potrivit pentru a începe? M-am înclinat către Chaturbate în cercetările mele, dar par să aibă reguli destul de stricte.

  3. Este mai obișnuit să scrii în timp ce stai la cameră sau să vorbești? Doresc să lucreze cu oricare, dar tastatul ar fi ideal, cel puțin pentru început. Pur și simplu introducerea textului mi-ar leza în mod semnificativ veniturile? Chaturbate se bazează în public pe scris sau nu?

  4. IRL Am foarte puțină experiență – sunt virgină. Asta e rău? Sunt dispus să învăț și sunt deschis la minte. În orice întâmplare, văd asta ca pe o oportunitate de a câștiga experiență , ceea ce ar fi extraordinar. Voi fi suficient de potrivit pentru a face money? Care sunt cele mai populare lucruri pe care mi-ar fi cerut să le fac? Sunt foarte strâns, așa că am probleme cu inserarea lucrurilor, dar întotdeauna să exersez înainte. Cred că am un vagin foarte falnic, în ceea ce privește vaginurile drăguțe, asta contează mult?

  5. Va rog vreo recomandare pentru parul pubian? Pur și simplu nu știu ce să fac din asta azi, ce soi de lucruri consideră oamenii în public cel mai ? Deschis să fac orice cu ea, l-am lăsat să crească feroce și liber în ultima moment, așa că aș vrea să fac ceva deşi se poate lol!

  Aș evalua cu real ajutorul cu întrebările mele. Vă rog să nu credeți că nu m-am gândit la asta încât am făcut-o, tocmai caut un sfat pentru următoarea mea mișcare. Te rog si multumesc!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.