Câteva întrebări pentru începători și în căutarea unor sfaturi sincere!

Forumuri Suport modele videochat Câteva întrebări pentru începători și în căutarea unor sfaturi sincere!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  salut tuturor :hello2:

  În ultimele luni, m-am gândit să folosesc camerele foto ca o modalitate distractivă de a genera venituri suplimentare. Am găsit aceste forumuri săptămâna trecută și am lectură și am învățat multe. Citirea acestui thread m-a făcut să ezit mai mult să fiu model de cameră.

  Azi intrebarile mele:

  Am văzut modele care menționează că un angajator de azi sau viitor te-ar putea descoperi. Ar fi ăsta de obicei rezultatul a fi văzut pe cameră de un coleg de treabă? Știu că unele fete sunt îngrijorate să explice lacunele din CV, dar nu plănuiesc să-mi părăsesc cariera ani de zile. Ar putea angajatorul meu „real” să-mi vadă cumva venitul în plus? Care sunt celelalte moduri în care ar putea fi descoperit? Ar ivi asta la verificările antecedentelor? Deşi încep să fac camere web, plănuiesc să iau toate măsurile de precauție posibile pentru a-mi proteja identitatea. Se îmbracă cu victorie vreo fete cu webcam? Mă gândeam să port constant o perucă de înaltă însuşire, să acopăr alunite identificate, să port un tatuaj fals și poate să încerc să-mi schimb modul de a vorbi. Aș putea să mă deghizez în așa soi încât cunoscuții mei din viața reală să nu fie convinși că mă cunosc? Am, de deopotrivă, un nume și un prenume cu real unic, asta crește riscul de a fi descoperit? Există locuri unde nu trebuie să dai un nume (mă îndoiesc…)?

  De deopotrivă, sunt interesat să aud orice sfat pe care membrii sau modelele mi-ar putea deţine. În ciuda preocupărilor mele de securitate, cred că ar fi foarte distractiv de făcut! In ce perioada aveam 14 ani și internetul era încă adolescent, de fapt am făcut asta pentru a mă petrece cu alți adolescenți excitați până in ce perioada familia mea m-a deţinut (m-au făcut să merg la un psihanalist și au fost destul de dezamăgiți pentru o moment). Deși mi-ar fi rușine deşi familia/prietenii mei ar descoperi că am cam, știu că nu m-ar lepăda. Singurul motiv pentru care mi-ar fi rușine este încât știu s-ar simți ei în legătură cu asta, sunt liberal și deschis și ei pur și simplu nu sunt. Logodnicul meu, în schimb, este total de învoială!

  Plănuiesc să fiu cât se poate de inteligent cu camerele. M-aș conecta tocmai de la un computer dedicat, nu m-aș conecta niciodată la alte conturi de pe acel computer, m-aș folosi un VPN/proxy/telefon preplătit/căsuță poștală într-o altă dispoziţie și aș configura un punct pentru cameră din Windows, aș refuza să-mi sesiza locația și asumă o identitate falsă (volum diferit de frați, dinamică familială). Nu aș combina niciodată înregistrările personale cu cele ale camerei și nu aș păstra tăcerea despre lucrurile pe care le fac în viața mea reală sau aș oferi în mod deliberat piste false.

  Cel mai mare elefant de aici este cariera mea. Sunt un programator de victorie în timpul zilei, destul de norocos să am jobul visat, pur și simplu nu este visul meu. Scopul meu în viață este să devin autonom financiar cât mai curând probabil, aşa încât să nu mai lucrez între 9 și 5 și să urmăresc orice mă interesează. Aș putea petrece până la 3-4 ore pe noapte în fața camerei și aș fi cuminte să-mi grăbesc economiile. M-am plimbat în alte întreprinderi generatoare de venituri (codificarea propriilor aplicații/site-uri web, site-uri web ale clienților etc.), dar constat că sunt prea epuizată la sfârșitul zilei pentru a mai face coduri.

  Ce crezi ca ar trebui sa fac? Sunt paranoic că am fost descoperit? Deşi consideraţie toate măsurile de precauție, ar trebui să fiu just? Este prea riscant să fac asta în timp ce încă vreau să-mi păstrez/cresc slujba de zi cu zi?

  Vă mulțumesc tuturor încât ați lectură asta și pentru orice sfat pe care l-ați putea deţine! Am învățat multe aici, în comunitatea ta minunată!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.