Câteva întrebări de la un începător

Forumuri Suport modele videochat Câteva întrebări de la un începător

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor,

  Sper că este în lege să întreb asta aici. Sunt nou în acest concert (am făcut 3 discuții până azi) și am câteva interogari:

  1.) Fii la uzual cu chatul: te descurci? Îmi pare rău că le învoială oamenilor o atenție inadecvată, dar rar se întâmplă atât de multe încât este chinuitor să țin pasul. Aceasta este o problemă mai ales in ce perioada oamenii doresc PM.

  2.) Nelinişte legată de imperfecțiunile corpului: În ciuda faptului că sunt destul de slabă, am celulită și o urăsc. De deopotrivă, am niște tatuaje foarte decolorate pe pântece și pe partea inferioară a spatelui (le-am făcut cu lasere, dar sunt vizibile ca un soi de pete plumburiu pe piele) și niște vergeturi care sunt vizibile la anumite lumini. Simt că aceste lucruri mă împiedică să fiu întreg confortabil și încrezător în fața camerei și mă face nesupus să fac lucruri după cum să-mi arăt fundul în picioare. În prezent folosesc camera web a computerului meu și plănuiam să investesc într-o cameră HD odată ce am economisit niște money, dar de fapt mă tem că mai multă iluminare + HD nu va face decât să-mi accentueze defectele.

  rezolvi aceste probleme, sau măcar anxietatea legată de ele? Nu este o idee mai bună să folosești HD pentru a tăinui defectele?

  3.) Scor de satisfacție: coopera la îmbunătățirea acestui înfăţişare? Voturile negative sunt comune? Am 1 vot negativ, este singurul vot pe care îl am, așa că mi-a lăsat o satisfacție de 0%. În primul rând, am fost puțin dezamăgit de faptul că cineva m-a votat negativ, dar știu, de deopotrivă, că acest lucru înseamnă că tipatorii vor primi o notificare rapidă prin care îi va avertiza să nu mai dea bacșiș, ceea ce mă tem că mă va împiedica să o menționez din nou. .

  4.) Deşi încep un chat privat, camera principală de chat va fi închisă? Nu am găsit nicio informație pentru a lămuri acest lucru nicăieri și nu vreau să am un chat deschis în care îi ignor pe toată lumea :-

  Mulțumesc preliminar celor care își fac timp să citească acest/răspunsul!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.