Cât timp trebuie să aștepte un client pentru a primi videoclipuri personalizate?

Forumuri Suport modele videochat Cât timp trebuie să aștepte un client pentru a primi videoclipuri personalizate?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,

  Îmi pare rău, aceasta este prima mea postare, dar subiectul întocmai începe să mă deranjeze și cred că ăsta poate fi cel mai potrivit loc pentru a obține feedback de la modelele cărora nu le deranjează să mă piardă ca cumpărător. Deşi ceva sună plângăcios, te rog ignora-l, nu caut milă. Mă întrebam, in ce perioada o individ plătește pentru o vamă, cât timp ar trebui să aștepte cât timp este creat videoclipul?

  Până de curând, credeam că joc în siguranță atunci in ce perioada era vorba de cine le făceam solicitări: modele care își onorează meniul de bacșișuri în timpul spectacolelor, modele cărora le dau deja bacșiș și care au deja videoclipuri. Jumătate din timp discutăm despre videoclip în prealabil, cealaltă jumătate mi s-a spus să dau bacșiș mai întâi și după aceea se va discuta. Dar, în cele din urmă, cel mai rapid pe care l-am primit un videoclip a fost puțin peste două săptămâni mai târziu, in ce perioada ea a estimat inițial un timp de executie de trei zile și, în toate cazurile, am primit puține sau mesaj atunci in ce perioada solicit o actualizare.

  Înțeleg că modelele au propriile lor vieți, așa că întreb o dată la câteva zile, dar in ce perioada nu primesc actualizări, am necesitate deplin ceea ce trebuie să nu spun public modelul în timpul unei emisiuni live, deoarece probabil va duce la o interdicție și nu primesc video-ul meu . Una dintre ultimele mele cereri va veni mâine la trei săptămâni. Sunt nerezonabil in ce perioada cred că este prea lung sau este de așteptat? Deşi cineva vă expedia un mesaj la oricare câteva zile prin care vă solicită o actualizare, v-ar deranja suficient să nu onorați solicitarea inițială?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.