Cât timp petreci cu camera web?

Forumuri General Videochat Cât timp petreci cu camera web?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Nu mă refer la ore pe zi, fie ca camgirl, fie ca spectator, mă refer mai mult ca adaos a vieții tale. Cele mai multe camgirl-uri, ca orice model, vor lucra probabil tocmai câțiva ani în viața lor. Și ăsta este vreunul dintre motivele pentru care trebuie să fii precaut deşi nu vrei ca prietenii și familia să te descopere. Deși poate fi o adaos scurtă a vieții tale, se poate transforma într-o mare tortură de cap mai târziu, atunci in ce perioada treci la altceva și nu vrei să faci față reacțiilor sociale de la munca în industria camsite.

  Aceasta nu este o știre și, deși merită repetat, este o întâmplare pe care ați auzit-o pe mine și pe altele, pe care o repetăm ​​de multe ori.

  Dar rămâne cu „durata de viață” a vizualizatorului webcam? Nu este ceva la care m-am gândit prea mult înainte, până in ce perioada am dat peste câteva informații azi care mi-am dat seama că ar putea fi mărunțite puțin pentru a sesiza câteva perspective în acest substrat.

  Fiind un profesionist Excel și un pic tocilar de date, nu m-am putut abține și am luat această listă de 1200 de vizualizatori de camere web, cu detalii despre in ce perioada au cheltuit din 2005, și am trecut printr-o mică examinare. Azi, tare, acestea ar putea să nu fie suficiente date pentru a fi semnificative din punct de vedere statistic și este cu siguranță un eșantion părtinitor, dar arată totuși unele tendințe care cred că se referă la propria noastră experiență ca camgirls.

  În primul rând, este clar că majoritatea oamenilor care se înscriu pentru un cont gratuit cu niște „credite gratuite” nu cheltuiesc niciodată mai mult de atât. Aproximativ autentic 50% dintre utilizatorii camerelor web și-au creat conturi, și-au primit minutele gratuite și după aceea nu au cumpărat niciodată mai multe.

  Poate că experiența nu a fost suficient de convingătoare pentru ei, nu au găsit acea potrivire perfectă și adevărată într-o camgirl sau poate că prețul pur și simplu nu părea că merită. După știm cu toții, mulți oameni consideră că ideea de a plăti pentru webcam camsite este „ciudată” atunci in ce perioada un preț similar ar putea fi plătit pentru divertismentul live în individ la un club de striptease. Situația particulară din viață sau din psihologie care face ca chat-ul prin webcam online să fie preferat unor persoane este tocmai asta, tocmai ceva pe care unii dau clic.

  Un alt mod de a privi lucrurile este că ceilalți 50% dintre oameni s-au întors și au cheltuit mai mult și cred că este destul de impresionant și arată că chatul video live are o funcție utilă pentru mulți spectatori, în ciuda limitărilor sale.

  Dintre persoanele care au cheltuit money pe chat-ul prin webcam, pentru care au plătit peste minutele gratuite, circa 40% au făcut-o o singură dată și nu s-au mai întors. S-ar putea să considerați că acestea sunt o extensie a celor pentru care chat-ul nu a funcționat, dar au cheltuit puțini money pentru a-l testa un pic mai mult (încât acele minute gratuite nu merg prea dincolo), și după ce au experimentat pe bune, totuși. Încă nu l-a găsit pe placul lui, sau nu a meritat banii.

  Aşadar, cât cheltuiește un vizualizator „distinctiv” de webcam în termeni de luni ca fan? Cele mai bune vizualizatoare de camere web tind să folosească site-ul pentru perioade foarte lungi, cel puțin ani. După am menționat, datele mele datează tocmai din 2005, dar în acest timp am văzut telespectatorii continuă să treacă pe site de câțiva ani.

  Deşi începem cu cei care au cheltuit în 2005, atunci verificăm deşi mai sunt activi în anii următori, obținem asta

  2005 – 100%
  2006 – 46%
  2007 – 25%
  2008 – 18%
  2009 – 18%
  2010 – 5%
  2011 – 5%
  2012 – 5%

  Așa că circa jumătate renunță un an mai târziu, dar fanii dedicați ai chatului prin webcam sunt încă activi 7 ani mai târziu, ceea ce cred că este un hobby dedicat!

  Ai un fan dedicat care îți este alături de ani de zile?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.