Cât despre profilurile MFC…

Forumuri General Videochat Cât despre profilurile MFC…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Se pare că sunt o mulțime de fete în ultima moment care caută pe google „profil mfc gratuit” sau ceva, adaugă codul pe pagina lor și după aceea practic nu fac NIMIC cu el. Nu numai că este o tactică cu real stupidă, deoarece te face să arăți leneș și probabil fals, dar o face și să respingă verificarea modelului ACF. Aceste profiluri nu au 1. nicio explicaţie că sunteți un cont model sau un membru (deseori lipsește acea secțiune) și 2. nicio explicaţie că ați transmis de fapt în flux (nici o dată „ultimei transmise în flux” în antet, deoarece antetul lipsește adesea). (si sincer 3. ii enerveaza foarte mult pe multi membri, mi s-a spus).

  Și deși următorul interpretare nu are nimic de-a face cu verificarea, este încă incredibil de dezamăgitor. Draga doamna din poza este @Poker_Babe, fata CARE A CREAT CODUL pentru profil, nu modelul caruia ii apartine profilul! Cel puțin, eliminați acea secțiune sau imaginea dvs. înainte de a vă plasa profilul.

  În mod cert, acest lucru este puțin enervant pentru mine. Văd o mulțime de profiluri de model în oricare săptămână datorită procesului meu de supraveghere aici și se pare că, odată cu cât de populare devin camerele web și MFC-urile, tot mai multe fete fac încercări cu jumătate de nucleu la profiluri elegante, in ce perioada, în realitate, sunt rămânând cu el.la elementele de bază. Editorul de profil MFC ar fi o opțiune mai bună deşi nu sunteți pregătit să modificați just codul CSS personalizat.

  Aşadar, deşi profilul tău arată așa:

  tokens meu ar fi să eliminați css-ul personalizat/înaintat

  și folosiți editorul de bază până in ce perioada știți să personalizați codul de lux pe care l-ați găsit pe web.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.