Cat de mult te schimba videochatul?

Forumuri General Videochat Cat de mult te schimba videochatul?

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Eliza.
 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Buna. Comportamentul unui model de videochat din viata de zi cu zi nu trebuie neaparat sa coincida cu cel pe care il are atunci cand se afla in fata camerei de filmat. Daca in viata reala esti o persoana mai timida si retrasa aici trebuie sa demonstrezi contrariul,pentru ca altfel vei avea de pierdut. Vei observa ca pe masura ce va trece timpul vei deveni cu totul o alta persoana si iti vei lasa in urma temerile si timiditatea. Videochatul te va ajuta sa ai mai multa incredere in tine,sa devi o persoana sociabila si curajoasa. Am vorbit despre acest lucru care mie personal mi s-a intamplat si pe care vroiam sa l spun si voua. Pe voi cum va schimbat videochatul

Vizualizare 2 răspunsuri - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Replies
  Adela
  Participant
  none

  Eu nu prea am avut treaba cu timiditatea niciodat felul meu de a fi este o fire dezinvolta si mai indrezneata lucru pentru care am avut foarte multe de castigat datorita atitudini indrezneate si ambitioase pentru a imi atinge scopurile si a-mi depasi limitele. Cu toate ca aspectul fizic este si el un factor foarte important nu este obligatoriu sa ai masuri de fotomode pentru ca fiecare fata este frumoasa in felul sau iar gusturile nu se discuta asa ca fiecare are sanse egale la acest capitol. Iar la capitolul atitudine trebuie sa fim comunicative si mai indreznete. Pe mine videochatul ma ajutat foarte mult in sensul ca m-a facut si mai tare sa ma ambitionez pentru a-mi depasi limitele sa devin mai buna in cea ce fac, pentru a face acest lucru cu pasiune si devotament.

  Adela
  Participant
  none

  Eu nu prea am avut treaba cu timiditatea niciodat felul meu de a fi este o fire dezinvolta si mai indrezneata lucru pentru care am avut foarte multe de castigat datorita atitudini indrezneate si ambitioase pentru a imi contacta scopurile si a-mi depasi limitele. Cu toate ca aspectul fizic este si el un factor foarte deosebit nu este obligatoriu sa ai masuri de fotomode pentru ca oricare fata este frumoasa in felul sau iar gusturile nu se discuta asa ca oricare are sanse egale la acest fragment. Iar la capitolul comportare trebuie sa fim comunicative si mai indreznete. Pe mine videochatul ma ajutat foarte mult in sensul ca m-a facut si mai tare sa ma ambitionez pentru a-mi depasi limitele sa devin mai buna in cea ce fac, pentru a face acest lucru cu ardoare si consacrare.

Vizualizare 2 răspunsuri - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.