Care sunt cele mai mari probleme ale tale cu privire la plăți?

Forumuri Suport modele videochat Care sunt cele mai mari probleme ale tale cu privire la plăți?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor! In primul rand ma bucur foarte mult sa ma alatur comunitatii ambercutie! Imi place foarte mult ce am vazut pana azi!! Oamenii se ajută unii pe alții în loc să se comporte ca niște concurenți!

  Motivul pentru care am creat acest thread este încât lucrez la o platformă care vă va permite o nouă izvor de venit. Este o idee simplă: fanii tăi face o solicitare depunând jetoanele în arvună. Aveți un timp specificat pentru a primi și livra oferta. Tokenurile vor fi creditate în contul dvs.

  Pentru a stop direct la obiect: Scopul meu este să proiectez serviciul în favoarea TĂU și nu tocmai într-un mod care să pună regele clienților și artiștii pe locul doi.

  M-aș se desfăta foarte mult deşi mi-ați putea împărtăși cu mine cele mai mari probleme cu care vă confruntați pe site-urile actuale în ceea ce privește plățile. ar fi: comisioane, retrageri, metode de plată, orice obstacole după cum sumele minime necesare pentru retragere, timpii de așteptare etc. Cu alte cuvinte, ce dorințe aveți în ceea ce privește plata?

  Aștept cu nerăbdare vești de la tine și cu greu aștept să mă mixaj cu comunitatea.

  Cu dragoste,
  L

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.