Îmi doream de ceva moment să încep un tumblr din motive promoționale și să reblog conținutul meu preferat care nu aparține blogului meu de vanilie… În sfârșit, m-am introdus și sunt încă super nesupus în legătură cu configurarea lui. totul sus! Așadar, iată întrebările mele pentru cei dintre voi care folosesc tumblr (sau întocmai urmăresc alte bloguri de camgirl pe tumblr?)
1- Care este raportul potrivit de postări/selfie-uri promoționale în raport cu conținutul altor persoane?
2- Ar trebui să folosesc coada pentru a rebloga alte postări? Sau este în lege să postez foarte de multe ori in ce perioada sunt întâmplător pe Tumblr?
3- Este dezagreabil să te întorci și să vezi o nisipiş de postări promoționale similare la rând? (de pildă, deşi îmi pun în codiţă promoțiile și după aceea reblog întâmplător, exista momente în care mai multe promoții rulează la rând înainte ca alt conținut să fie eterogen)
4- Ce soi de etichetare ar trebui să pun acolo pentru a obține cea mai mare acoperire și asezare?
blogul meu principal pentru camere este: https://queensaphira.tumblr.com/
orice sfat sau interpretare ar fi foarte stimat!