Care este un alt mod de a pune asta?

Forumuri Suport modele videochat Care este un alt mod de a pune asta?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna! Model nou aici. Am avut o întrebare. Cred că trebuie să-mi explic puțin situația înainte de a-mi pune întrebarea, deoarece simt că contextul ar putea fi interpretat greșit. Aşadar iată puțin despre mine.

  Sunt o mamă singură divorțată. A fost in ultimul an si 3 luni. În timpul divorțului meu și până azi 2 luni mergeam la școală cu normă întreagă. Am absolvit școala și azi am terminat. Am vrut să mă mut circa 2 ore de unde locuiesc în prezent și, din moment ce am fost co-parental cu tatăl fiicei mele, a trebuit să trec prin el sau prin instanță pentru a obține acceptare, deoarece 2 ore mă scot din statut (părinții mei locuiesc acolo, Vreau ca fiica mea să fie mai aproximativ de ei).

  Așa că m-am dus la tatăl lui, el a speriat și noua lui soție a trebuit să-l calmeze. (Am făcut-o cât de amabil am putut, crede-mă, toți cei pe care îi cunosc cred că sunt un împingător in ce perioada vine vorba de el, dar vreau tocmai ceea ce este mai potrivit pentru fiica mea) Aşadar, orice ar fi, a solicitat custodia completă încât crede că Am trecut deja mai dincolo și încerc să spun instanțelor că fiica mea este acolo încă 2-4 zile pe săptămână dincolo de ora specificată cu ea. Că toate acestea sunt o abureală.

  Așa că știam că asta va dura ceva timp, aceste lucruri se întâmplă mereu și știu că nu-mi permite îngrijirea copiilor de la început. Așa că trebuia să câștig money fără a ne sacrifica viața. Așa că m-am întors către cameră. Pe care, apropo, îl iubesc până azi, aproximativ că mă face să-mi doresc să nu fi fost la școală și să fi făcut asta. De deopotrivă, trebuie să demonstrez instanței că îmi întreține fiul financiar fără ajutorul tatălui său. Ceea ce fac, practic, el plătește tocmai circa 350 de dolari pentru întreținere pentru copii pe lună.

  Așa că mă duce la această întrebare, să spun cuiva că sunt camgirl fără ca ea să mă privească în mod greșit? Va fi un Guardian Ad Li-tum pe ăsta, așa că totul de partea mea trebuie să arate de acord. Există vreo altă modalitate de a comunica asta? În afară de modelul webcam? Ceva care sună favorabil? Asta nu-i va face să mă judece greșit? Spun asta în cel mai potrivit mod probabil, jur că nu încerc să jignesc pe nimeni. Îmi place foarte mult această profesie. Dar o instanță mă va disprețui cuminte pentru asta, mai ales într-un întâmplare de custodia copilului în care mama ta vitregă este profesoară de școală elementară.

  tl;dr: spui că lucrezi ca model de cameră web/camgirl în instanță fără să pară că asta faci de fapt?

  Orice ajută. Mulțumesc pentru lectură!! Apreciez orice sprijin!!!

  Apropo, scuze deşi am pus asta în secțiunea greșită. Sunt încă nou pe acest forum

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.