Care este cel mai bun motiv pentru a vă vizita camera?

Forumuri Suport modele videochat Care este cel mai bun motiv pentru a vă vizita camera?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor, si mai ales modelelor. Vreau tocmai să pun această întrebare deoarece cred că poate fi utilă pentru alți utilizatori, după cum și pentru mine.

  „Care este cel mai potrivit motiv pentru a vă vedea camera?”

  Întreb asta încât rar durează ceva timp să găsești o cameră în care să te încadrezi sau în care să te simți confortabil. Am mai descoperit că unele dintre camerele în care nu am mai fost de mult timp, încât nu am fost imperios mișcat de profil, sunt câteva dintre camerele în care am întâlnit unele dintre cele mai uluitoare modele.

  Azi nu încerc să intransigent niciun model pentru modul în care își conduc camera. Cred că anumite tipuri de modele atrag anumite tipuri de oameni. De deopotrivă, vreau să spun că întreb acest lucru în principal încât ar fi util să știu despre ce sunt unele dintre camerele tale, aşa încât să reţine o decizie în cunoștință de motiv deşi sună sau nu ca ceva care ar fi favorabil pentru mine. .

  Știu că personal, in ce perioada vizitez camera, de obicei spun „bună” și văd deşi primesc un răspuns de la cineva, inclusiv de la membri. Deşi simt că camera este prea ocupată, s-ar putea să fac un interpretare, tocmai pentru a viziona deşi există un motiv potrivit să rămân. Deşi nu, de obicei părăsesc camera și cel mai probabil nu mă voi întoarce. Tare, este întotdeauna de la întâmplare la întâmplare, încât înțeleg că rar modelul poate face un spectacol și nu poate răspunde.

  Oricum, răspunsurile tale sunt apreciate și te rog să nu simți că încerc să intransigent camera cuiva întrebând asta. Vreau tocmai să știu despre ce este camera ta, așa că o vedea deşi mi se pare interesantă.

  Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile și vă doresc Sărbători Fericite, indiferent deşi răspundeți sau nu.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.