Care este cel mai bun computer și cameră de utilizat pe cameră?

Forumuri General Videochat Care este cel mai bun computer și cameră de utilizat pe cameră?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună doamnelor

  Sunt foarte aproximativ de a-mi azvârli calculatorul pe o fereastră sau de a-l frige, încât nenorocitul rămâne în urmă. Încerc să lucrez la Streamate și am un Logitech C920.

  Sunt oameni care intră în camera mea și în momentul în care se întâmplă asta începe să zăbovească. Sunt pe marginea minții O să-mi smulg părul deşi nenorocitul asta se întârzie din nou.

  Poate cineva din țara internetului să recomande cea mai bună cameră și computer pentru cameră? Am necesitate de un laptop care este cel puțin sub 250 de dolari. Nu-mi permit un laptop de lux de 1000 de dolari, așa că nu-l recomand. Apreciez toate recomandările, dar nu recomand un computer de 1000 de dolari, tocmai că nu este pe carduri azi.

  Am necesitate tocmai de ceva potrivit care să funcționeze just până ajung la un punct în care îmi face upgrade echipamentului. Computerul nu trebuie să fie nou, trebuie tocmai să funcționeze just.

  Probabil că ați putea dobândi o cameră web în săptămâna viitoare. Mă uitam la această cameră web pentru a dobândi:

  Ar fi o cameră web bună pentru cameră?

  Am văzut câteva camere web pe Amazon care erau în intervalul de la 200 la 250 de dolari și nu mi le permit azi. Întocmai fac toate astea pe pielea dinților mei.

  Nici măcar nu am ținute . Încerc să-mi pun un maiou și bernevici scurți, fundul meu negru arată de râs. Nu știu de ce am crezut că ar fi o idee bună. Întocmai vreau să fac camera să funcționeze de data aceasta. Vreau să mă împing, dar pur și simplu nu am echipamentul necesar. Echipamentul pe care îl am este mai mult rahat decât rahat. Vreau tocmai să fac money, atâta tot.

  Vă mulțumesc că ați venit la Tedx Talk și apreciez orice sugestii pe care mi le oferiți.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.