Care cameră este mai bună pentru a crea fotografii și videoclipuri uimitoare?

Forumuri General Videochat Care cameră este mai bună pentru a crea fotografii și videoclipuri uimitoare?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună tuturor, sunt în căutarea unei camere noi. Bugetul meu este în jur de 500 USD și caut ceva care să facă fotografii bune (după puțină utilizare) și un videoclip potrivit.

  Am un blog de vanilie pentru care vreau să fac fotografii uimitoare, dar vreau să-mi iau și o cameră care poate face videoclipuri bune pentru a le vinde pe site-ul meu de camere și C4S. Filmez cu un ecran verde, așa că trebuie să fiți priceput să gestionați just culorile, aşa încât să completa un fundal în timpul post-producției.

  Mi-aș tinde să fie semi-ușoară, deoarece vreau să-l iau cu mine în excursii, dar nu este o necesitate mare. Sunt interesat să aflu mai multe despre fotografie și videografie ca hobby, așa că nu trebuie să fiu punct să merg imediat, dar aș distinge ceva în care să audia tutoriale online și chestii de acest soi, aşa încât să îmi da seama cu real. afară.

  Momentan cele două care îmi vin în minte sunt Dogmă Rebel T6 (există un set de 450 USD cu această cameră la Costco la care mă uit) și camera fără oglindă Sony a5100 (încât este ușoară, dar totuși de bună însuşire). Aș distinge să stau dincolo de aparatele de fotografiat, deoarece sunt atât de mici și ușor de pierdut.

  Are cineva cu mai multă experiență în fotografie/videografie vreun sfat pentru mine? Mulțumiri!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.