Card de credit pentru Paxum (AJUTOR!!)

Forumuri General Videochat Card de credit pentru Paxum (AJUTOR!!)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti! Sunt o femeie care lucrează în prezent pentru MFC și am o problemă foarte specifică pe care poate vreunul dintre voi mă poate susţine să o rezolv. Lasă-mă să-ți spun povestea mea foarte rapid:

  Aşadar, sunt în Venezuela, care este o țară foarte întunecată, iar opțiunile mele de a primi money sunt foarte limitate. Opțiunile pe care mi le oferă MFC sunt în special First Choice Pay (știm deja ce s-a întâmplat acolo) și Paxum. Folosisem Paxum la început și îmi iau banii printr-un schimbător, dar în ultimele 48 de ore de eternă disperare, se pare că Paxum nu este acceptat de toți schimbătorii pe care îi caut, indiferent unde îl schimb. la.

  Aşadar, just, atunci încerc să vin cu un proiect B, să-mi trimit banii Paxum unui alt deținător de Paxum care scoate cumva banii printr-un card de credit și mi-i aduce mie. Am prieteni și familie în SUA, după aceea am descoperit că Paxum nu permite oamenilor din SUA să-și facă conturi personale, așa că nu mă susţine acolo și nu cunosc pe nimeni în care am încredere în nicio altă țară care să mă ajute să o fac. . și transferați-l la mine pe Paypal sau ceva de genul ăsta.

  Aşadar da, planul C, aşa încât să par că îmi scoate banii pe cont specific deşi îi încarc pe un card de credit emis pe numele meu și am vreunul, dar este American Express și anticipa cine nu acceptă American Express.

  Familia mea care locuiește în SUA încearcă să contacteze băncile lor și să vadă deşi își extinde cardurile de credit emise înspre mine, dar eu nu sunt cetățean american, așa că nu am un volum de securitate socială. Și deşi ăsta este cazul, opțiunile noastre sunt foarte limitat. Se pare că nu toate cardurile de credit emise necesită acest lucru, dar îmi place să mă gândesc la cel mai rău întâmplare.

  Aşadar aceasta este situatia mea actuala:

  -Nu am un cont la o bancă care acceptă USD, așa că nu îmi muta banii acolo. Întocmai deşi aș fi făcut-o, taxele sunt prea mari pentru a-mi înveli câștigurile curente, așa că opțiunea nu este disponibilă pentru mine.

  -Am Paypal, așa că ar fi just să obțin banii într-un soi.

  -Am experimentat să creez un cont pe Epayments pentru a viziona deşi face ca cardul dvs. de credit să debiteze un card de credit de la paxum-ul meu, dar nu par să trimită niciun cifru de activare pe telefonul meu mobil, așa că sunt blocat la acel pas al verificării contului meu. De deopotrivă, nu ancheta deşi țara mea poate deţine carduri de credit de la ei. Am urmarit Wirex, Payza, Neteller, Payoneer… dar niciunul dintre aceste site-uri web nu funcționează încât nu emit carduri de credit sau nu emit carduri direct pentru țara mea în mod tradiţional.

  Ceea ce vreau este, există un loc unde să ruga un card de credit preplătit, fie gratuit, fie plătit, care nu necesită securitate socială și este disponibil pentru mine în țara mea.

  Nu trebuie să faci toate acele cercetări, o voi face, dar vreau tocmai sugestii despre unde ruga un card de credit pentru persoanele din afara SUA.

  Vă mulțumesc că m-ați lectură și cu atât mai mult deşi îmi puteți oferi o sugestie pe care să o folosi! sunteți cu toții drăguți

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.