Capacitate de mesagerie privată

Forumuri General Videochat Capacitate de mesagerie privată

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti,

  Am o întrebare care este o surprindere, mai mult decât orice. Sunt la MFC tocmai de vreo opt luni, așa că vor mai ivi din in ce perioada în in ce perioada lucruri pe care nu prea le înțeleg. Față de modelul climat sau membru MFC, sunt încă un novice.

  Am văzut ceva de mai multe ori și am necesitate de o lămurire. Aceasta este mesaje private. Știu că, deşi vreau să interacționez cu un model in ce perioada este în cameră, deschide o fereastră de mesaj privat și conversa cu ea. De deopotrivă, porni camera ei în aceeași fereastră, așa că în afară de faptul că nu viziona conversația generală din camera ei, să văd sau să fac orice altceva așa aș face de obicei. Deşi nu vreau să-mi fac prezența cunoscută, bacșiș ca ninja.

  Dar deşi nu este considerat „conectat”? In ce perioada apare textul verde al morții, „este o problemă cu transmisia modelului, sau ea nu este conectată”, modelul nu apare pe cameră. Indiferent ce comunica, în mod tradiţional, nu-mi amintesc cuvânt cu cuvânt. Intră atunci in ce perioada modelul se conectează pentru prima dată, dar nu a intrat în cameră. Deşi nu te afli în camera ta, poți să faci o cameră cu cineva prin fereastra de chat? Ar putea ea, în esență, să intre în privat fără să arate că este în fața camerei? Nu insinuez că are loc un soi de încălcare a regulilor. Din câte știu, ar putea fi probabil și membrului ar putea fi perceput cu aceeași taxă canotaţie ca de obicei. Dar de câteva ori, am văzut un membru dând un bacșiș mare unui model și câteva secunde mai târziu, modelul este în afara camerei și membrul nu mai este în cameră. Dar amândoi sunt încă în picioare. Nu cred că fac un Skype în acest întâmplare. Aşadar, ce se întâmplă?

  Multumesc pentru clarificare.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.